Libnet.ro
UNICEF

23:01

Honor View 20 Cum e un flagship pentru tineri care critica iPhone Xs Max

Playtech Playtech,
Honor View 20 Cum e un flagship pentru tineri care critica iPhone Xs Max

Prima data cand s-a vorbit despre Honor View 20 a fost datorita camerei de 48 megapixeli. A fost, in sfarsit, lansat pe piata din Europa cu tot cu camera, dar si cu increderea ca poate. continuă pe Playtech

Honor View 20 imbracat in Moschino arata cam asa

Huawei si-a lansat cel mai nou smartphone creat sub brandul Honor intr-un eveniment dedicat pietei europene. Printre versiunile prezentate, se numara Honor View 20 Moschino. Honor View 20 a fost.

Joburi in Germania pentru tineri. Cine se poate inscrie

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza selectia pentru studentii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara minim 2 luni).

CONSTANTIN NITA: Amnistia- buna pentru cei care au suferit abuzuri

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, a declarat, astazi, ca a fost condamnat intr-un dosar facut la comanda si a sustinut ca amnistia ar fi buna pentru cei care au suferit anumite abuzuri si pentru reabilitarea imaginii institutiilor din Justitie.

Viceprimarul sectorului 2 anunta taxa zero de salubritate pentru persoanele care colecteaza selectiv de anul viitor

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, anunta ca, incepand de anul viitor, cetatenii care colecteaza selectiv urmeaza sa fie scutiti de taxa de salubritate, iar primaria ia in calcul sa.

Peste 1.500 de joburi disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Romanii care vor sa lucreze in strainatate pot alege din cele peste 1. 500 de joburi puse la dispozitie de angajatori. Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Spania, Marea Britanie si Olanda.

Dancila, despre ordonanta pentru revizuire: Dam posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupti

Premierul Viorica Dancila a explicat, marti seara, in interviul acordat lui Mihai Gadea la Antena 3, ca ordonanta pentru revizuirea unor sentinte este o sansa pentru cei care au fu. fost corupti.

Londra deschide procedura pentru europenii care doresc sa ramna n Regatul Unit dupa Brexit

Guvernul britanic lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil prin care rezidentii europeni instalati in Marea Britanie pot depune cererea pentru a ramane in tara dupa Brexit, relateaza AFP.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR creste din nou

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,97%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei. Rob.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )