Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alerta meteo de fenomene periculoase, cod galben de inundatii. Ce zone sunt cele mai afectate

Playtech Playtech,
Alerta meteo de fenomene periculoase, cod galben de inundatii. Ce zone sunt cele mai afectate

Vremea rea a facut ravagii in mai multe judete din intreaga tara, iar vestile nu sunt bune nici pentru urmatorul interval. Pana miercuri, la ora 18:00, este in vigoare cod galben de inundatii in 20 de bazine hidrografice. Sunt afectate 17 judete, anunta hidrologii. Pe versanti pot aparea scurgeri importante de apa, torenti si paraie, [] . continuă pe Playtech

Cod galben de inundatii, pe 20 de rauri, pana la miezul noptii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, Bucuresti a emis un cod galben valabil duminica, pana la miezul noptii, pe 20 de rauri din tara.

UPDATE Avertizare meteo de vant puternic si cod portocaliu de inundatii in mai multe judete si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de vant valabil miercuri, 1 mai, intre orele 10 si 21. Codul vizeaza 18 judete din sudul, sud-estul si sud-vestul tarii, inclusiv litoralul romanesc.

ALERTA METEO: COD GABLEN de vant si ploi torentiale. Vezi zonele vizate (VIDEO)

In intervalul 30 aprilie, ora 14 01 mai, ora 21, meteorologii au emis cod galben de vreme rea, fenomenele vizate fiind ploile torentiale si vantul puternic. in intervalul mentionat, in cea mai mare parte a.

Alerta meteo. Furtuni in mai multe judete din tara. Capitala va fi afectata

Mai multe judete se afla sub Cod galben de furtuna, vineri, intre orele 16. Cod portocaliu va fi in judetul Prahova, intre orele 15. Meteorologii sustin ca inclusiv Capitala va fi afectata.

Mare atentie! Capitala si alte 18 judete sub cod galben de vant puternic. Viteza la rafala ajunge si la 75 kilometri pe ora

Capitala si 18 judete din sudul si estul tarii vor intra miercuri dimineata sub o atentionare Cod galben de vant puternic, cu viteze la rafala de pana la 75 km/h, valabila pe tot parcursul zilei,.

COD GALBEN de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete pentru urmatoarele ore

ANM a emis Cod Galben de furtuna pentru Bucuresti mai multe judete in urmatoarele ore. in Bucuresti pana la ora 17. 00 se vor semnala : averse cu caracter torential ce vor cumula 15. 20 l/mp si izolat 25.

Mehedintiul se afla sub Cod Galben de vant puternic

Judetul Mehedinti se afla miercuri, incepand cu ora 10. 00, sub atentionare meteorologica Cod Galben, ce vizeaza intensificari sustinute ale vantului cu rafale de 55-65 km/h si temporar 70-75 km/h, valabila pana diseara, la ora 21.

Cod galben de ploi torentiale pana miercuri. Judetele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare meteorologica Cod galben de cantitati de apa insemnate, valabil in partea de nord a tarii si partial in partea de vest a tarii, incepand de marti, ora 15. 00, si pana miercuri, ora 10.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

Cod galben de vant puternic. Populatia, sfatuita sa nu iasa in strada: recomandari ISU

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU) recomanda oamenilor sa stea in casa sau in alte spatii acoperite, la adapost de furtuna, in conditiile in care vantul puternic continua sa faca ravagii in multe zone din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )