Libnet.ro
UNICEF

17:45

ANM a emis avertizare cod galben pentru urmatoarele 2 zile. Ce zone sunt vizate

Playtech Playtech,
ANM a emis avertizare cod galben pentru urmatoarele 2 zile. Ce zone sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod galben de vreme rea, valabila pana luni seara, la ora 23:00. Este vizata jumatatea de est a tarii, inclusiv Capitala. Meteorologii au emis si o a doua avertizare, valabila pana marti seara. Prima avertizare emisa de meteorologi intra in vigoare luni, 6 mai, la ora [] . continuă pe Playtech

Avertizare de vreme rea pentru urmatoarele 3 zile: Ploi torentiale, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de duminica, ora 15. 00, pana miercuri ora 09. 00 dimineata.

ANM: Cod galben de furtuni in 25 de judete ale tarii si in Bucuresti pentru urmatoarele ore

Meteorologii au emis un cod galben de perioade scurte de instabilitate atmosferica accentuata; pentru judetele Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Covasna, Calarasi,.

Cod galben de vant puternic in zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita; rafalele vor depasi 90 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, duminica, o avertizare cod galben de vant puternic pentru zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita, unde rafalele vor depasi 90 de kilometri la ora. Avertizarea este valabila pana la ora 12.

Cod galben de inundatii in mai multe zone din Transilvania, Moldova, Oltenia si Muntenia

Hidrologii au emis, luni, o avertizare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii de marti, in 16 bazine hidrografice din Transilvania, Moldova, Oltenia si Muntenia. Conform Institutului.

Cod galben de vijelii si ploi torentiale in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabil luni, intre orele 14. 00 si 23. 00, in aproximativ jumatate din tara.

COD GALBEN de ploi si vijelii in jumatate de tara: Care sunt zonele afectate(FOTO)

Meteorologii au emis luni doua atentionari cod galben de precipitatii si instabilitate atmosferica accentuata. Prima atentionare vizeaza 25 de judete si Capitala si este valabila in intervalul 6.

Alerta meteo: Baraganul, sub cod galben de vijelii si ploi abundente

Meteorologii au emis, luni, doua avertizari cod galben de instabilitate atmosferica, anuntand fenomene extreme in mai mult de jumatate dintre judetele tarii. Luni, pana la ora 23. 00, vor fi afectate judete din Muntenia, Moldova, Transilvania si Dobrogea, iar pana marti seara, fenomenele meteorologice se vor produce in Transilvania, Maramures, cea mai mare parte a Moldovei si jumatatea de nord a Munteniei, dar si in zonele montane.

Cod galben de instabilitate atmosferica, in judete din Transilvania

Meteorologii au emis, vineri, noi avertizari nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica, valabile in judete din zona Transilvaniei, pe durata orelor urmatoare. Conform Administratiei Nationale de Meteor.

ALERTA DE INUNDATII! Hidrologii au emis cod galben in jumatate de tara

Avertizare de cond galben de inundatiiin jumatate de tara. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) anunta scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide p.

Alerta ANM ingrijoratoare pentru 6 judete. Ce se intampla cu vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod Galben pentru 6 judete, unde sunt asteptate intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina. Este vorba despre judetele Bistrita-Nasaud, Maramures, Bihor, Alba, Sibiu si Satu Mare. Dupa ce zilele trecute au fost furtuni puternice in toata tara, iar in judetul Calarasi s-a produs o tornada care [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )