Libnet.ro
UNICEF

10:00

Anuntul oficial al autoritatilor. Ce se intampla cu pacientii in urmatoarele 14 zile

Playtech Playtech,
Anuntul oficial al autoritatilor. Ce se intampla cu pacientii in urmatoarele 14 zile

Ministrul de Interne, Ion Vela, a emis un un ordin prin care prevede suspendarea internarilor pentru interventiile chicrugicale si alte tratamente si investigatii spitalicesti, care nu sunt o urgenta. Masura e destinata sa limiteze raspandirea virusului Covid-19 si sa mareasca numarul disponibil de paturi in spitale. Deciziile noi luate de Vela Rezolutia intra in vigoare . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu Gina Pistol si emisiunea Asia Express, la Antena 1. Anuntul oficial de la producatori

Grila de programe a postului Antena 1 se modifica din cauza epidemiei de COVID-19. Ce se intampla cu Asia Express, emisiune prezentata de Gina Pistol si difuzata pe Antena 1? Ce se intampla cu Gina Pistol si emisiunea Asia Express? Epidemia de COVID-19 a modificat programul show-urilor televizate, in special a celor in direct sau .

Internarile si operatiile care nu sunt urgente, suspendate pentru 14 zile. Toti pacientii vor fi externati daca nu reprezinta urgente

Incepand de marti se suspenda pentru 14 zile internarile pentru interventiile chirurgicale si alte tratamente si investigatii medicale spitalicesti, care nu reprezinta urgenta si care pot fi reprogramate, potrivit unui ordin al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Cat timp ar trebui sa stea romanii in case pana la evitarea oricarui pericol. Anuntul oficial de la autoritati

Secretarul de stat a facut declaratii despre criza sanitara in care ne aflam. Majoritatea romanilor care s-au izolat de buna voie se intreaba cam care ar fi perioada preconizata pentru a ramane in case. Ce spune Horatiu Moldovan si care este termenul indicat de acesta? Cat timp ar trebui sa stea romanii in case pana .

Motivul pentru trebuie sa stam in case cel putin 14 zile. Explicatia unui medic aflat in prima linie a luptei cu Covid-19

Autoritatile din intreaga lume au impus masuri de distantare sociala in lupta cu pandemia de Covid-19, iar unele state au luat chiar masuri suplimentare. Una dintre aceste masuri, esentiala in viziunea specialistilor, este ca oamenii sa nu-si mai paraseasca siguranta apartamentelor cel putin 14 zile.

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL.

Sofer roman de TIR, obligat sa stea 14 zile in cabina de politistii din Ungaria: Daca ma misc, ma aresteaza

Un sofer roman de TIR, angajat la o firma din Italia, a fost obligat sa stea 14 zile in cabina de politistii din Ungaria, dupa ce a incarcat paturi pentru spitale si urma sa le transporte in Italia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )