Libnet.ro
UNICEF

17:00

DOCUMENT Toate restrictiile care vor ridicate de la 1 iunie in Romania. Ce prevede Hotararea de Guvern

Playtech Playtech,
DOCUMENT Toate restrictiile care vor ridicate de la 1 iunie in Romania. Ce prevede Hotararea de Guvern

La cateva ore dupa conferinta de presa sustina de Klaus Iohannis, Guvernul Romaniei a publicat detaliile eliminarii restrictiilor care vor intra in vigoare de luni, 1 iunie. Ieri,. continuă pe Playtech

DOCUMENT Toate restrictiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. Relaxarea decisa prin Hotarare de Guvern

Guvernul decide prin hotarare noile reguli care vor intra in vigoare de la 1 iunie, ca urmare a relaxarii unora dintre restrictiile impuse in criza coronavirusului.

CORONAVIRUS |Lista noilor masuri de relaxare care vor intra in vigoare din 1 iunie: Ce reguli trebuie sa respecte romanii (DOCUMENT)

Guvernul a publicat noile masuri de relaxare care vor fi aplicate incepand din 1 iunie. Este vorba despre Hotararea 26 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), privind propunerea de modificare.

Vrei sa divortezi, mai gandeste-te! China impune o luna de calmare pentru cuplurile care vor sa se desparta

Cuplurile din China care vor sa divorteze trebuie mai intai sa treaca printr-o luna de calmare potrivit unei noi legi care a fost aprobata joi. Legea a iscat o dezbatere nationala cu privire la amestecul statului in relatiile private, relateaza The Guardian.

DOCUMENT Toate masurile de relaxare care intra in vigoare de la 1 iunie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat joi Hotararea nr. 26, care cuprinde toate masurile de relaxare care intra in vigoare de la 1 iunie.

Document oficial al Guvernului despre masurile de relaxare de la 1 iunie 2020

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a adoptat o hotarare cu privire la modificarea si completarea masurilor de relaxare care vor fi aplicate incepand cu 1 iunie 2020.

CORONAVIRUS |Primarul Moscovei: Regimul de autoconservare si restrictiile sanitare vor fi pastrate pana cand vom avea un vaccin impotriva COVID-19

Primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, anunta ca restrictiile sanitare si regimul de autoconservare vor ramane in vigoare in Capitala Rusiei pana la aparitia unui vaccin impotriva noului coronavirus,.

EXCLUSIV Ministerul Educatiei confirma pentru B1.RO ca elevii care vor avea febra in ziua Evaluarii Nationale nu vor fi primiti in sala: Vor putea sustine examenul doar in sesiunea speciala, desfasurata pe 29 iunie

EXCLUSIV Minsiterul Educatiei a confrmat pentru B1. RO ca elevii care nu vor putea sustine pe 15 iunie Evaluarea Nationala pentru ca au febra sau alte simptome specifice COVID-19 nu vor da in aceasta zi.

PressOne: Cine sunt si ce vor medicii din Romania care au semnat o scrisoare impotriva legii vaccinarii

Peste 100 de doctori au semnat o scrisoare prin care cer Parlamentului Romaniei sa respinga legea vaccinarii. Jurnalistii de la PressOne i-au contactat pe cativa pentru a intelege cum au ajuns acestia sa faca un apel cu puternice accente antivaccinare.

Digi24: PNL si PSD au eliminat prin lege educatia sexuala din scoli. Decizia este la parinti, nu la unii care vor sa sminteasca natiunea

Legislatia privind educatia sexuala in scoli a fost modificata in Comisia de Munca a Camerei Deputatilor, dupa ce un amendament sustinut de parlamentari PSD si PNL a fost introdus intr-un proiect de lege privind drepturile copiilor. Acestia vor ca materia sa nu se mai numeasca educatie sexuala, ci sanitara, iar predarea sa fie facuta doar cu acordul parintilor.

Toti cei care vor pensie trebuie sa stie asta. Cine controleaza banii a 7 milioane de romani?

Pensia e un subiect sensibil pentru toti oamenii, in special pentru cei care isi pun sperantele ca vor avea bani dupa ce se retrag din campul muncii. in prezent, circa 7 milioane de romani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )