Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Romania |Prima zi de carantina: cum arata strazile din Bucuresti

Playtech Playtech,
FOTO Romania |Prima zi de carantina: cum arata strazile din Bucuresti

Pe 25 martie, ora 12:00, au intrat in vigoare obligatiile referitoare la deplasarea romanilor dintr-un loc in altul. Practic, nimeni n-are voie pe strada fara un motiv intemeiat si o. continuă pe Playtech

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Carantina fortata dupa fuga din izolare, in Bucuresti

O femeie din Bucuresti, care se afla in izolare la domiciliu, dar a iesit pe geam din locuinta, a fost plasata, duminica, in carantina institutionalizata, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Un microbuz al ISU care transporta spre carantina 14 romani intorsi din Franta s-a rasturnat

Un microbuz al ISU Maramures, care transporta 14 romani intorsi din Franta, s-a rasturnat, miercuri, pe o strada din Cluj-Napoca, in urma unui accident cu o alta masina. Pasagerii erau transportati de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantina din Maramures.

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )