Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lista activitatilor pentru care ai voie sa iesi si sa te duci la orice distanta de casa

Playtech Playtech,
Lista activitatilor pentru care ai voie sa iesi si sa te duci la orice distanta de casa

Intrarea in vigoare a Ordonantei Militare Nr. 3 aduce o serie de restrictii de circulatie pe care oamenii sunt obligati sa le respecte. in caz contrar amenzile pot ajunge si la 5 000 de lei. Totusi, sunt si activitati care sunt permise in afara perimetrului locuintei fiecarui om. Astfel, daca sportul si plimbatul animalelor domestice pot . continuă pe Playtech

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

LISTA 2020: Scaunul care iti monitorizeaza postura la birou si alte solutii create de startup-uri romanesti

O perna de scaun de birou ce monitorizeaza postura utilizatorului si ofera indicatii pentru a adopta o pozitie corecta se numara printre solutiile propuse de startup-uri romanesti care concureaza pentru finantari totale de pana la 1 milion de euro, in programul Techcelerator, editia a patra.

Efectele nebanuite ale cafelei asupra organismului. 10 motive in plus pentru care ar trebui sa o consumi zilnic

Iata o lista cu 10 motive pentru a justifica sau convinge nonbautorii) de ce ar trebui sa consume o ceasca de cafea zilnic.

Motivul pentru care in Germania sunt atat de putine decese de coronavirus. Cate teste se fac pe zi

Germania a crescut numarul testelor efectuate pentru depistarea infectarii cu coronavirus la 500. 000 pe saptamana, aceasta detectare precoce ajutand in parte la mentinerea numarului de decese la un nivel relativ scazut, transmit AFP si Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )