Libnet.ro
UNICEF

22:32

Masinile electrice trebuie sa se auda: ce spune legea din Uniunea Europeana

Playtech Playtech,
Masinile electrice trebuie sa se auda: ce spune legea din Uniunea Europeana

Orice masina electrica achizitionata in Uniunea Europeana trebuie sa emita un sunet similar cu un motor. Noua regula intra in vigoare de astazi, 8 iulie. Se discuta de cativa ani. continuă pe Playtech

1 din 2 parinti cred ca lovirea copilului este spre binele acestuia. Ce spune legea

In tara noastra, corectiile fizice sunt inca considerate o forma de educatie. Jumatate dintre parintii din Romania cred ca lovirea copilului este spre binele acestuia. in 2018, au fost raportate 15. 000 de cazuri de violenta asupra copilului.

De ce a fost eliminat Estul de pe lista cu functii cheie din Uniunea Europeana?

E greu de spus daca e vorba chiar de un demers explicit de izolare a Europei de Est sau este mai degraba rezultatul unui cumul de factori si jocuri de culise in cursul unor negocieri complicate si tensionate. Macron si Merkel, folosindu-l ca paravan pe Donald Tusk, au reusit sa scoata Estul Uniunii Europene in afara Uniunii Europene, se plingea intr-o postare pe Facebook fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, proaspat ales vicepresedinte al influentei Comisii de Afaceri Europene din Parlamentul European. intr-un moment in care UE avea nevoie mai mult ca oricand de solidaritate si politicieni care sa accelereze procesele de integrare, Merkel si Macron trag o linie groasa intre Vechea Europa si Estul Uniunii Europene. Din pacate, ideologul acestei izolari a Estului, tanarul Macron, isi exerseaza viziunea catastrofala pe seama viitorului Uniunii Europene, in conditiile in care el nu este capabil sa-si reformeze propria tara, a continuat el.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )