Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordonanta militara 10. Saptamana viitoare, ar putea intra in vigoare noi restrictii

Playtech Playtech,
Ordonanta militara 10. Saptamana viitoare, ar putea intra in vigoare noi restrictii

Specialistii au transmis ca ne apropiem de primul varf al pandemiei de COVID-19, astfel ca, saptamana viitoare, ar putea intra in vigoare noi restrictii prin Ordonanta militara nr. Orgonanta militara 10. Saptamana viitoare ar putea intra in vigoare noi restrictii Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat la Digi 24 ca . continuă pe Playtech

Aeroportul Otopeni anunta cand s-ar putea relua zborurile suspendate de Ordonanta Militara nr. 9

Ordonanta Militara nr. 9 a prelungit masura suspendarii zborurilor catre mai multe tari, stabilind perioada pentru care se va aplica aceasta masura, a anuntat joi Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Ordonanta militara nr. 9. Ce masuri cuprinde si ce prevederi sunt eliminate din ordonanta militara nr. 8

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat joi adoptarea Ordonantei Militare cu numarul 9, care vine cu mai multe schimbari pentru navigatori, agricultori si pentru economie. Astfel, exporturile de grau pot fi reluate, insa zborurile spre si dinspre mai multe destinatii au fost anulate. Ce masuri cuprinde ordonanta militara nr. 9 Un alt punct important .

Vela anunta prima ordonanta militara, dupa prelungirea starii de urgenta. Care sunt noile masuri

Premierul Ludovic Orban, ministrul Internelor, Marcel Vela, si secretarul se stat Raed Arafat participa, joi dupa-amiaza, la o sedinta de urgenta la sediul Ministerului Afacerilor Interne MAI), unde se pare ca pun la cale o noua ordonanta militara, potrivit unor surse citate de Mediafax. UPDATE: Ministrul Internelor, Marcel Vela a anuntat o noua ordonanta de .

Ordonanta militara 9 din 2020. Document oficial

Ordonanta militara 9 din 2020 a fost adoptata, astazi, 16 aprilie, iar masurile aflate in documentul oficial au fost anuntate de ministrul de Interne, Marcel Vela, in cadrul unei declaratii de presa.

Ordonanta Militara nr. 9 suspenda noi zboruri. Sunt reguli si pentru pietele agroalimentare si exporturile de cereale

Ordonanta Militara nr. 9, prezentata joi de ministrul de Interne Marcel Vela, suspenda noi zboruri si reglementeaza activitatile din pietele agroalimentare, dar si exporturile de cereale.

Constructorii auto germani vor relua productia saptamana viitoare

Mai multi constructori auto germani, printre care Volkswagen si Mercedes-Benz, vor relua saptamana viitoare productia la unele uzine din Germania, dupa ce autoritatile de la Berlin au relaxat restrictiile destinate limitarii raspandirii coronavirusului.

Amazon va inchide depozitele din Franta pana saptamana viitoare

Amazon. com isi va inchide depozitele in Franta cel putin pana la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce o instanta a dispus sa limiteze livrarile la bunuri esentiale, cum ar fi alimente si produse medicale, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )