Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Playtech Playtech,
Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de . continuă pe Playtech

Barna: E hilar sa ai ordonanta militara in care ii rogi frumos pe oameni sa respecte niste reguli Tomac: Acum trebuie sa scoatem Armata pe strada pentru a-i opri pe inconstienti

Noile masuri anuntate sambata de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus sunt prea putin consistente, spune liderul USR, Dan Barna, care vorbeste depre hilarul situatiei de a avea o ordonanta militara in care ii rogi frumos pe oameni daca sunt amabili sa respecte niste reguli. La randul sau, liderul PMP, Eugen Tomac, afirma ca ar trebui scoase Armata si Politia pe strada pentru a-i opri pe inconstienti.

Ordonanta militara 3 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, astazi, 24 martie 2020, ordonanta militara 3 din 2020 care prevede noi restrictii si masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

Ordonanta militara 2: Soferii vehiculelor comerciale peste 2,4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare

Ministrul de Interne Marcel Vela a prezentat sambata seara ordonanta militara numarul 2, care include 11 articole. Unul dintre ele prevede noile masuri pentru circulatia transfrontaliera a bunurilor. Astfel, soferii vehiculelor comerciale peste 2. 4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare, daca la prezentarea in punctul de trecere a frontierei nu manifesta simptomatologie asociata COVID-19.

VIDEO Marcel Vela prezinta a treia ordonanta militara, care instituie practic carantina in Romania: Se interzic deplasarile de la domiciliu, cu cateva exceptii Pensionarii au voie sa paraseasca locuintele intre orele 11-13

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat marti seara continutul ordonantei militare numarul 3, care inaspreste sensibil restrictiile de circulatie, pentru a preveni propagarea epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de maine, de la ora 12,00, persoanele de peste 65 de ani vor putea parasi locuintele intre orele 11,00 si 13,00. Citeste in atasament ordonanta militara nr 3.

CTP, despre ordonanta militara: Nu sunt sigur ca va fi clar pentru acesti imbecili, inconstienti, cretini, iresponsabili, carora putini le pasa de ceilalti

Cristian Tudor Popescu lauda eforturile autoritatilor pentru noile restrictii de circulatie adoptate prin ordonanta militara numarul 2. Cu toate acestea, gazetarul considera ca autoritatile s-au temut sa adopte deocamdata masuri mai dure, de teama sa nu piarda capital politic.

Ce sanctiuni risti daca incalci ordonanta militara de limitare a circulatiei pe strazi

Amenzile pentru persoanele fizice si juridice care incalca noile restrictii postulate prin ordonanta militara se ridica la sume cuprinse intre 100 si 5000 de lei, daca iesi pe strada fara sa ai ca motivatie unul dintre motivele permise in hotarare.

Ordonanta militara ii tine pe romani in case, dar nu opreste si transportul public de persoane

Transportatorii afiliati FORT critica in termeni duri initiativa Guvernului privind solicitarea unui certificat de urgenta, in conditiile in care deja s-a emis cea de-a treia ordonanta militara, care ii tine pe romani in case, dar nu sisteaza si tgransportul de persoane.

Care sunt amenzile daca nu respecti masurile luate prin ordonantele militare, in Romania

Incepand de astazi, 25 martie, a intrat in vigoare Ordonanta Militara 3, care aduce noi restrictii, dar si noi penalitati, in cazul in care nu se respecta procedurile enuntate in aceasta Ordonanta. Presedintele a spus ca persoanele peste 65 de ani nu mai au voie sa iasa afara din casa. in plus, armata va sprijini .

indemn la nesupunere al presedintei Asociatiei Femeilor Ortodoxe. Cum interpreteaza ordonanta militara care interzice slujbele religioase cu public

Avocatul Ana Corina Sacrieru, vicepresedinte al Asociatiei Parinti pentru ora de Religie A. R) si presedinte al Asociatiei Femeilor Ortodoxe, indeamna la nesupunere civica.

Prima reactie a Patriarhului Daniel, dupa ordonanta militara

Patriarhul Daniel a avut o prima reactie, dupa ordonanta militara care interzice bisericilor sa mai oficieze slujbe cu public.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )