Libnet.ro
UNICEF

09:00

Primul judet care intra in carantina totala din 25 martie 2020. Cat va dura si cum vor circula locuitorii

Playtech Playtech,
Primul judet care intra in carantina totala din 25 martie 2020. Cat va dura si cum vor circula locuitorii

In acest moment Romania are confirmate sapte decese confirmate in Romania. Este vorba despre un caz care a pornit din spital, pacientul luand acest nou tip de coronavirus de la un coleg de salon. Starea de Urgenta, cu toate prerogativele sale a intrat in vigoare, incepand de aseara, 23 martie, ora 22:00. Primul judet care . continuă pe Playtech

VIDEO Carantina totala in Romania. Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca restrictiile de circulatie in privinta persoaneor varstnice nu inseamna ca acestea vor avea interdictie totala de a iesi din casa, existand un interval orar in care acestea se pot deplasa. El a precizat ca toare masurile vor fi reglementate prin ordonanta militara nr. Iesirea publica a sefului Guvernului vine dupa o intalnire avuta la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis care a anuntat, la final, ca incepand de miercuri Romania intra in carantina totala, iar persoanele peste 65 de ani trebuie sa stea in casa. Ludovic Orban: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci.

Carantina totala in Romania. Unde pot suna, de maine, toti bucurestenii care au nevoie de ajutor

Romania este in carantina totala! La ce numere de telefon pot apela bucurestenii, de maine, pentru ajutor? Care sunt ultimele detalii despre ultimele masuri luate in lupta contra coronavirus? Telefon de urgenta pentru bucuresteni Romania este in carantina totala, oamenii si-au facut cateva provizii, iar cei care au posbilitatea sa stea in case raman permanent .

Explicatia pentru carantina totala in Romania pe intelesul tuturor. Cand poti iesi si in ce conditii

Dupa intalnirea pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Presedintele a spus ca persoanele peste 65 de ani nu mai au voie sa iasa afara din casa. in plus, armata va sprijini politia pentru a asigura respectarea masurilor, iar in cazul .

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Coronavirus: Maramures, primul judet care interzice circulatia persoanelor in afara locuintelor Care sunt exceptiile

Prefectul Judetului Maramures interzice circulatia persoanelor in afara locuintei cu cateva exceptii, printre care mersul la munca, cumparaturi, ingrijirea copilului sau asistenta persoanelor varstnice. Masura se aplica din 25 martie. De asemenea, prin ordin al prefectului, persoanele peste 60 de ani vor efectua cumparaturi dimineata, intre orele 7,00 si 11,00.

Un lant de retail din Romania anunta angajari pentru cei care intra in somaj tehnic

Lantul de retail Profi anajeaza persoane care intra in somaj tehnic, compania anuntand, luni, ca vrea sa preia salariati disponibilizati de la retaileri nealimentari.

Coronavirus, Romania intra in carantina totala: Ce recomandari ar putea deveni obligatorii de miercuri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca recomandarile privind restrictiile de circulatie anuntate in acest week-end de ministrul de Interne, Marcel Vela, devin, cel mai probabil de maine, obligatorii, dupa principiul stam acasa.

Coronavirus, Romania intra in carantina totala: Ce recomandari ar putea deveni obligatorii de miercuri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca recomandarile privind restrictiile de circulatie anuntate in acest week-end de ministrul de Interne, Marcel Vela, devin, cel mai probabil de maine, obligatorii si pe timpul zilei, dupa principiul stam acasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )