Libnet.ro
UNICEF

07:30

Soferii de Uber si Bolt vor putea fi amendati in Romania, incepand de joi

Playtech Playtech,
Soferii de Uber si Bolt vor putea fi amendati in Romania, incepand de joi

Joi, 16 mai, este ziua in care intra in vigoare modificarea legii taximetriei ce duce companiile de ridesharing Uber si Bolt la limita legii. Guvernul a modificat legea taximetriei si prevede. continuă pe Playtech

Uber si Bolt (fostul Taxify) ar putea fi interzise in Romania, incepand de joi. Ce spune legea

Uber si Bolt fost Taxify) ar putea functiona in afara legii incepand de joi, 16 mai. E data la care intra in vigoare o modificare a legii taximetriei care lasa, cumva, pe o piata nereglementata companiile de ridesharing. Serviciile de transport alternativ Uber si Bolt, care se recomanda drept companii de ridesharing, ar putea functiona [] .

webPR Ministrul Cuc tergiverseaza reglementarea industriei ridesharing, aplicatiile Uber, Bolt si Clever s-ar putea inchide in cateva zile

In plina campanie electorala, ministrul PSD al Transporturilor, Razvan Cuc, nu isi respecta promisiunea si risca inchiderea aplicatiilor de mobilitate urbana care sunt folosite de peste 2,5 milioane de romani. Si asta pentru ca tergiverseaza adoptarea unui act normativ pentru reglementarea industriei de ridesharing.

Ministrul Agriculturii: Din 2o21 marim suprafetele care vor putea fi irigate

Din anul 2021 vom intra intr-o alta etapa de marire a suprafetelor agricole care vor putea fi irigate, pana la un milion de hectare, in zone unde exista posibilitatea de acumulare a apei din precipitatii, a declarat, duminica, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, citat de Agerpres.

Liviu Dragnea: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, la mitingul de la Galati, ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata, el sustinand ca un grup de batausi ai acestora umbla dupa social-democrati prin tara, scrie.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut astazi, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara, dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,327 seconds )