Libnet.ro
UNICEF

19:45

TAROM suspenda toate zborurile interne, dar si mai multe curse externe. Cat dureaza masura de urgenta

Playtech Playtech,
TAROM suspenda toate zborurile interne, dar si mai multe curse externe. Cat dureaza masura de urgenta

Anunt important pentru cei care aveau programate zobruri in perioada imediat urmatoare. TAROM a anuntat ca suspenda toate zborurile interne dar si cele spre si dinspre Franta si Germania. Decizia vine dupa ce au fost impuse noi restrictii pentru a limita raspandirea infectarii cu Covid-19, relateaza stirileprotv. ro. De cand intra in vigoare aceasta masura Printr-un . continuă pe Playtech

Tarom suspenda toate zborurile interne. Cand ar putea fi reluate

Tarom a suspendat toate zborurile interne, dar si cursele catre Franta si Germania din cauza restrictiilor impuse de guvern pentru limitarea raspandirii infectarii cu noul coronavirus.

Tarom a suspendat de 45 de minute toate zborurile interne

Compania nationala de transport aerian Tarom a anuntat ca incepand de miercuri, de la ora 12. 00, sus.

TAROM suspenda toate cursele interne si unele externe, timp de 14 zile, din cauza pandemiei de coronavirus

Compania aeriana TAROM a anuntat ca a decis suspendarea tuturor curselor interne pentru urmatoarele 14 zile, incepand de astazi, 25 martie, in contextul pandemiei de coronavirus.

COVID-19. KLM si Lufthansa isi suspenda temporar zborurile pe Aeroportul Otopeni

Doua mari companii de zbor anunta, miercuri, ca isi vor suspenda temporar zborurile pe Aeroportul Otopeni, din cauza pandemiei de coronavirus. Este vorba despre KLM si Lufthansa. Astfel, KLM anunta ca.

PPDA propune masuri pentru a asigura echipamente de protectie mai multe si mai ieftine

Deputatii din fractiunea Partidului Platforma Demnitate si Adevar vin cu un demers catre Guvern prin care solicita mai multe masuri pentru a asigura aprovizionarea populatiei cu echipamente de protectie mai multe si mai ieftine, asa ca: masti, manusi, botosei, halate etc. transmite IPN.

Armata spaniola a verificat mai multe aziluri din Regat. Militarii i-au gasit pe batrani pur si simplu abandonati, daca nu chiar decedati in paturile lor

Mai multe persoane in varsta au fost gasite abandonate sau fara viata in azilurile din Spania, spune Margarita Robles, ministrul Apararii de la Madrid, potrivit Euronews. intr-un interviu televizat,.

Incendiu puternic in Arges. Mai multe animale au ars de vii

Un incendiu puternic a izbucnit astazi in judetul Arges. Initial a fost afectata o fabrica de paleti, insa flacarile s-au extins atat de tare, incat au cuprins si o ferma din apropiere. Cate animale au murit Incendiul s-a produs in localitatea argeseana Stefan cel Mare, judetul Arges, la o fabrica de paleti, iar mai apoi, .

Crima infioratoare! O femeie si-a incendiat iubitul, iar apoi l-a injunghiat de mai multe ori

O crima infioratoare a avut loc in seara de sambata spre duminica, atunci cand un barbat si o femeie din Causeni au consumat in mod abuziv alcool si s-au luat la cearta. Tragedia a avut loc in jurul orei 2:00, in apartamentul in care cei doi locuiau. Cum s-a produs odioasa crima O femeie de .

Alerta meteo! Cod galben si cod portocaliu de ninsori, in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu vesti proaste. in intervalul 22 martie, ora 13 25 martie, ora 18 vor fi mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ninsori abundente.

Marcel Vela: Zborurile catre si dinspre Franta si Germania, suspendate pentru 14 zile

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca de miercuri, de la ora 23, se suspenda toate zborurile catre si dinspre Franta si Germania, pe o perioada de 14 zile. Zborurile umanitare sunt exceptate de la aceasta regula.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )