Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce trebuie sa faci daca te opreste politia in trafic, in timpul carantinei. Toti soferii trebuie sa aiba grija la asta

Playtech Playtech,
Ce trebuie sa faci daca te opreste politia in trafic, in timpul carantinei. Toti soferii trebuie sa aiba grija la asta

Dupa intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 3 politistii si jandarmii au impanzit Capitala pentru a verifica daca oamenii care au iesit din case respecta legea. Ei au verificat daca persoanele au la ele legitimatiile de serviciu si declaratiile pe proprie raspundere. in plus si Armata a inceput patrularea in sprijinul organelor de ordine publica. continuă pe Playtech

Ce trebuie sa ai asupra ta, daca iesi din casa, in timpul carantinei totale. Nu pleca de acasa fara asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala in Romania, in urma pandemiei de coronavirus. Astfel, ceea ce pana acum a fost doar recomandare, acum este obligatie, iar romanii trebuie sa stea in casa, conform ordonantei militare cu numarul III. Ce trebuie sa ai asupra ta, daca iesi din casa, in timpul carantinei totale incepand de .

Ce faci daca nu locuiesti la adresa din buletin si te opreste politia pe strada. Ministrul Vela a dat explicatii

In contextul noii Ordonante Militare, intrate in vigoare de astazi, sunt foarte multe situatii lasate fara explicatii sau proceduri exacte, asa cum, de exemplu, este situatia in care nu locuiesti la adresa din buletin si te opreste politia pe strada. Ce faci daca nu locuiesti la adresa din buletin si te opreste politia pe strada .

Medicii francezi avertizeaza. Ce simptom nou ar putea fi asociat cu COVID-19 si ce sa faci daca il ai

Stim cu totii ca simptomele COVID-19 sunt asemanatoare cu cele ale unei gripe sezoniere. Bolnavul manifesta febra, tuse si greutate in respiratie dispnee). Totusi, specialistii francezi au descoperit recent un nou simptom care ar putea fi asociat cu noul coronavirus, si anume disparitia mirosului. Pierderea mirosului, unul dintre simptomele posibile ale noului coronavirus Medicii francezi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )