Libnet.ro
UNICEF

14:45

Trenuri suspendate din cauza ordonantei militare. Comunicat oficial de la CFR Calatori

Playtech Playtech,
Trenuri suspendate din cauza ordonantei militare. Comunicat oficial de la CFR Calatori

CFR a facut un anunt in legatura cu suspendarea trenurilor, cu privire la limitarea raspandirii noului virus. Acest lucru se datoreaza si faptului ca de astazi a intrat in vigoare ordonanta militara. Trenuri suspendate din cauza ordonantei militare Deoarece ordonanta militara cu numarul 3, a intrat in vigoare, CFR anunta suspendarea temporara a circulatiei. Calatoriile . continuă pe Playtech

Circulatia mai multor trenuri Regio si Inter-regio, suspendata in urma Ordonantei Militare numarul 3

CFR Calatori a anuntat ca suspenda temporar circulatia unor trenuri Regio si Inter-regio pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus. Masura este luata pe fondul Ordonantei Militare numarul 3.

Politia Romana: Ce se intampla cu cei carora le expira ITP-ul sau dovada pentru numere rosii in timpul ordonantei militare

Politia Romana. Ce se intampla cu cei carora le expira ITP-ul sau dovada pentru numere rosii in timpul Ordonantei Militare nr. 3 emisa ieri. Politia Romana: Ce se intampla cu cei carora le expira ITP-ul sau dovada pentru numere rosii in timpul ordonantei militare in baza dispozitiilor articolului 14 al Decretului nr. 1952020 privind instituirea .

Ce amenzi primesti daca incalci regulile ordonantei militare. Asa arata lista integrala

Atat persoanele fizice, cat si cele juridice, care incalca noile restrictii impuse de Guvern, prin intermediul Ordonantei militarenumarul2, pentru combaterea raspandirii noului coronavirus, risca amenzi de pana la 5. 000 de lei. Ce amenzi primesti daca incalci regulile ordonantei Daca iesi pe strada fara sa ai unul dintre motivele cuprinse in hotarare, poti incasa o amenda .

BOR ia masuri drastice, dupa anuntarea ordonantei militare. Ce se intampla cu nuntile si botezurile

Dupa ce, nu cu multa vreme in urma, Biserica Ortodoxa Romana, anunta, prin intermediul purtatorului de cuvant, ca bisericile nu vor fi inchise, deoarece coronavirusul nu se ia prin rugaciune, dupa ce mai multe voci cerusera inchiderea bisericilor, acum BOR isi reconsidera pozitia. BOR ia masuri drastice Pe baza Ordonantei militare nr. 1 din 17 .

Politia Romana: Peste 1.700 de romani, sanctionati pentru ca nu au respectat prevederile ordonantei militare. Persoanele aflate in izolare continua sa paraseasca locuinta

Peste 1. 700 de persoane care nu au respectat masura restrictionarii circulatiei au fost depistate si sanctionate in prima noapte in care au intrat in vigoare prevederile Ordonantei militare nr. 2 din 2020,.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei.

Paul Goma a murit din cauza infectiei cu coronavirus

Scriitorul si disidentul Paul Goma 84 de ani) a murit din cauza infectiei cu coronavirus, intr-un spital parizian, a anuntat biografa acestuia, Mariana Sipos, intr-un comunicat transmis G4 Media.

Andreea Balan si George Burcea s-au despartit din cauza banilor? Ce spun apropiatii celor doi

Andreea Balan a facut un vlog la care a raspuns intrebarilor fanilor din ultima vreme, cu privire la divortul de George Burcea, spunand, in mare, ce s-a intamplat intre ei. Andreea Balan si George Burcea s-au despartit din cauza banilor? Chiar si asa, Andreea Balan a evitat sa spuna cu subiect si predicat ce s-a .

Mioara Roman si fiicele ei, probleme cu legea, din cauza mostenirii. Miza este enorma

Din cauza unei institutii care a pus ochii pe un imobil de milioane, mostenit de cele trei, Catinca, Oana si Mioara Roman au probleme cu legea. Iata ce se intampla. Potrivit spynews. ro, Mioara Roman si fiicele sale sunt citate intr-un proces deschis de Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, institutie care incearca sa recupereze .

BREAKING NEWS! Un diplomat al ambasadei britanice la Budapesta a murit in Ungaria, din cauza coronavirusului

Adjunctul ambasadorului britanic in Ungaria murit marti, din cauza infectarii cuCOVID-19. Steven Dickavea 37 ani sifusese testat pozitiv la noul tip de coronavirus. Parintii diplomatlui au d.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )