Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vedeta de la Puterea Dragostei, amendata pentru ca a iesit din casa. Politistii l-au usurat de 3.000 de lei

Playtech Playtech,
Vedeta de la Puterea Dragostei, amendata pentru ca a iesit din casa. Politistii l-au usurat de 3.000 de lei

Indemnul insistent al presedintelui Klaus Iohannis in aceasta perioada este: Stati in casa, aceasta actiune ajutand la neraspandirea virusului. Astazi este prima zi de carantina totala; prima zi in care sunt in vigoare articolele din Ordonanta Militara 3, care restrictioneaza circulatia cetatenilor din Romania. Personalul abilitat misuna prin oras pentru a se asigura ca oamenii . continuă pe Playtech

Guvernul anunta ca persoanele de peste 65 de ani vor avea propriul interval de iesit din casa

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca va exista un i.

Dezbateri in casa baietilor de la Puterea Dragostei. Roxana si Turcu, duel pentru celebritate?

Baietii din casa Puterea Dragostei pare ca s-au saturat de relatia toxica dintre Turcu si Roxana. Cei doi protagonisti ale celor mai dese si mai aspre scandaluri sunt in vizorul tuturor. Acestia sunt acuzati ca isi cauta celebritatea cu orice pret. Dezbateri la Puterea Dragostei. Roxana si Turcu, in cautarea celebritatii? Subiectul suprem din casa .

Roxana de la Puterea Dragostei, criza de gelozie in timpul distractiei din casa baietilor! inca mai spera la inima lui Turcu

Roxana de la Puterea Dragostei arde la foc mic! Tanara nu poate sa-si ia gandul de la fostul iubit. Ce surpriza a pregatit pentru Turcu si de ce a renuntat sa i-o mai dea in ultimul moment? Puterea Dragostei: Roxana, criza de gelozie! inca mai spera la inima lui Turcu Una calda una rece, .

Andreea Oprica risca sa fie eliminata! Concurenta de la Puterea Dragostei a incalcat regulile

Andreea Oprica risca sa fie eliminata! Concurenta din casa Puterea Dragostei nu tine cont de obligatiile sale si de ceea ce au spus producatorii, asa ca joaca dupa propriile reguli. Ce spun colegii sai de platou despre felul in care actioneaza? Puterea Dragostei: Andreea Oprica risca eliminarea, dupa nerespectarea regulilor Un fost concurent tulbura apele .

Cum arata Ella de la Puterea Dragostei, inainte de operatiile care i-au schimbat viata. FOTO cu concurenta de la Kanal D

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea prezentata de Andreea Mantea la Kanald D. in prezent, frumoasa bruneta se afla in Romania, incercand sa-si rezolve cateva probleme de sanatate. Cum arata Ella de la Puterea Dragostei, inainte de operatiile care i-au schimbat viata De cand a ajuns pe .

Alex Bodi, consolat de o concurenta de la Puterea Dragostei. Bianca va lua foc cand o sa afle ce au vorbit

Afaceristul a schimbat vorbe chiar cu o concurenta de la Puterea Dragostei, dupa divortul cu Bianca Dragusanu. Cei doi se pare ca se cunosc de mai mult timp, dar au si multe lucruri in comun. Alex Bodi, consolat de o concurenta de la Puterea Dragostei Alex s-a despartit de Bianca Dragusanu de curand, dar asta .

Acuzatii grave la Puterea Dragostei. Totul s-a intamplat la Kanal D, in fata Andreei Mantea

In editia de luni, 23 martie, sunt noi controverse intre concurenti. Daca pana acum tensiunile cele mai mari aveau loc intre fete, de data aceasta se schimba lucrurile. Acuzatii grave la Puterea Dragostei Astfle ca, Catalin a ajuns sa se certe mai intai cu Andreea Oprica, apoi cu Turcu. intrebat de Andreea Mantea daca exista .

Mii de romani au iesit din case in ultimele 24 de ore, in ciuda restrictiei de circulatie din ordonanta militara

Peste 5. 000 de romani au fost amendati, in ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea restrictiei de circulatie impuse prin ordonanta miliara 3 din 2020. in ciuda avertismentelor si a pandemiei de coronavirus, mii de romani au iesit din case nejustificat.

Marcel Ciolacu: Orban a iesit din izolare ca sa isi bata joc de o tara intreaga. Luati masuri inainte de a fi prea tarziu

Marcel Ciolacu a spus ca Ludovic Orban, pe care l-a descris ca fiind un premier ingamfat, certaret cu toata lumea, a iesit din izolare ca sa isi bata joc de o tara intreaga.

Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa. Ministrul Vela explica toate conditiile

Ministrul a dat explicatii pentru intervalul orar in care persoanele peste 65 ani, au voie sa paraseasca domiciliul. Dar si de ce s-a luat aceasta masura, care poate fi scurta pentru acestia. Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat in cadrul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2024 seconds )