Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vestea care vizeaza toti pensionarii: Ce se intampla cu majorarea pensiilor si cand intra in vigoare

Playtech Playtech,
Vestea care vizeaza toti pensionarii: Ce se intampla cu majorarea pensiilor si cand intra in vigoare

Pensionarii au primit acasa scrisori in care Guvernul Romaniei anunta recalcularea pensiilor si implicit majorarea lor incepand cu data de 1 septembrie 2019. Demersul are loc in an electoral, dar ministrul Muncii, Marius Budai, sustine sus si tare ca recalcularea pensiilor nu are legatura cu alegerile. Eu cred ca ori am gresit, ori dumneavoastra nu [] . continuă pe Playtech

Vestea care vizeaza toti pensionarii. Ce se intampla cu pensiile de la 1 septembrie

Ministrul Muncii a facut un anunt care ii va bucura pe pensionari. Marius Budai a declarat ca toate pensiile vor fi recalculate de la 1 septembrie 2019. Punctul de pensie va fi majorat cu 15%, astfel ca pensiile vor fi calculate cu valoarea punctului marit de la 1. 100 de lei la 1. 265 de lei. Sunt [] .

Pensiile din Romania care se dubleaza in 2020, iar in 2021 se vor tripla. Anuntul lui Dragnea pentru toti pensionarii

Liviu Dragnea si ai lui tin o campanie electorala in forta. Acum pun baza pe cum o sa-i iubeasca pensionarii si promisiunile sunt marete. Pensiile sunt subiectul preferat al oricarui partid aflat la putere. Asta pentru ca pensionarii s-au dovedit de-a lungul timpului cea mai usor de manipulat baza de votanti. De data aceasta, Liviu [] .

A MURIT SERBAN! Vestea care A SOCAT Romania! Din pacate, medicii NU l-au mai putut SALVA!

Vestea care a socat intreaga comunitate! Filip Serban, fostul director al Directiei Silvice Suceava, a incetat din viata.

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

Mii de oameni au protestat in centrul capitalei Croatiei, Zagreb, fata de planurile guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a diminua pensiile pentru cei care opteaza pentru pensionarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )