Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cine o va inlocui pe Viorica Dancila. Variantele cu numele celor care ar putea fi numiti pentru functia de prim-ministru

Playtech Playtech,
Cine o va inlocui pe Viorica Dancila. Variantele cu numele celor care ar putea fi numiti pentru functia de prim-ministru

Motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament, joi, cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Viorica Dancila si-a pierdut postul de premier al Romaniei, iar in perioada urmatoare partidele politice se vor consulta in vederea propunerii unui nou prim-ministru. Ludovic Orban a anuntat ca ar putea fi chiar el una dintre propuneri, . continuă pe Playtech

Viorica Dancila revendica in Justitie domenii de Internet cu numele ei

Viorica Dancila si Partidul Social Democrat cer judecatorilor sa anuleze contractele de inregistrare a domeniilor de Internet vioricadancila. ro, dancilaviorica. ro si dancila. ro pentru ca aceste domenii sa fie transferate pe numele premierului, spre exclusiva detinere si folosire.

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

Armata de consilieri, alaturi de Viorica Dancila in Parlament la motiune: Cine sunt controversatii Anton Pisaroglu si Costin Mihalache care au schimbat fata premierului (VIDEO)

Viorica Dancila s-a prezentat, joi, la Parlament, alaturi de doi dintre consilierii ei cei mai controversati, adusi din acest an in aparatul de lucru al Guvernului si care au schimbat fata premierului odata cu.

Viorica Dancila, proces fara precedent in plina campanie prezidentiala. Premierul acuza ca i s-ar fi folosit numele in mod abuziv

Premierul Viorica Dancila si PSD se adreseaza judecatorilor intr-un proces care vizeaza principalul furnizor de servicii de gazduire si inregistrare domenii din Romania, dar si Institutul National de.

Cum a aparut Viorica Dancila la Forumul Agricultorilor. Tinuta ei a atras toate privirile

Viorica Dancila a participat la Forumul Agricultor, unde a vorbit, din nou, despre realizarile Guvernului PSD, precizand ca ultimii ani au fost deosebit de buni pentru agricultura din Romania. Premierul a venit la eveniment intr-o tinuta care a atras toate privirile celor prezenti. Dancila a purtat o fusta si un sacou de culoarea partidului pe .

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )