Libnet.ro
UNICEF

21:17

Cristian Tudor Popescu, o noua lovitura pentru PSD: A invatat de la Partidul Comunist

Playtech Playtech,
Cristian Tudor Popescu, o noua lovitura pentru PSD: A invatat de la Partidul Comunist

Liderii PSD s-au certat intre ei in timpul sedintei pe care au organizat-o la doar o zi dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat stenogramele din timpul sedintei, dar si afirmatia lui Marian Oprisan, potrivit careia daca scrii proasta Romaniei pe Google, la rezultate apare Viorica . continuă pe Playtech

Cristian Tudor Popescu desfiinteaza filmul Joker: Asa si Hitler trebuia sa ia Nobelul pentru Literatura

Jurnalistul, scriitorul si criticul de film Cristian Tudor Popescu critica dur filmul Joker, in regia lui Todd Philips, si care il are in rol principal pe Joaquim Phoenix. Pelicula, care a primit recent Premiul.

Cristian Tudor Popescu trage un SEMNAL de ALARMA! Ce se intampla dupa caderea Guvernului: Nu e de bine!

Cristian Tudor Popescu a salutat caderea Guvernului, joi, in urma depunerii motiunii de cenzura de catre Opozitie. Mircea Badea, reactie ORIBILA dupa ce a cazut Guvernul Totusi,.

Cristian Tudor Popescu, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot!

Cristian Tudor Popescu a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca prin votul de la motiune urmasul guvernului ceausist, guvernul Dancila, a fost daramat in mod democratic. Ceausismul a.

inca o lovitura pentru Liviu Dragnea. Se va da solutia in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea primeste inca o lovitura. Aflat in spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD a aflat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuuntat ca dosarul Tel Drum va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an. in acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu .

Ciolacu nu mai vrea analize, sondaje si alte trageri de timp: Pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna

Cu guvernul picat la motiunea de cenzura, Marcel Ciolacu sustine ca nu mai este momentul pentru analize, sondaje si alte trageri de timp, ci de actiune. Pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna, a scris pe Facebook presedintele Camerei Deputatilor.

Digi24: CTP: Sufletul PSD-ului asa arata, oamenii astia se detesta pana la ura intre ei, merg pe sistemul haitei de lupi

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 stenogramele din sedinta PSD organizata la o zi dupa caderea guvernului, in care liderii social-democrati s-au certat si s-au jignit. in timp ce Claudiu Manda se intreba cine plateste pentru lansarea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, sambata, Marian Oprisan declara ca, atunci cand cauti pe Google proasta Romaniei, la rezultate apare Viorica Dancila.

CTP, despre stenogramele PSD: Lectia de la Partidul Comunist ca nu se iese in exterior este bine invatata

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat stenogramele din sedinta PSD organizata la o zi dupa caderea guvernului, in care liderii social-democrati s-au certat, iar Marian Oprisan a anuntat ca atunci cand cauti pe Google proasta Romaniei la rezultate apare Viorica Dancila.

Stirile ProTV: CTP: PSD sa nu mai guverneze in aceasta tara. Astazi s-a intamplat ceva istoric. VIDEO

Invitat in platoul Stirilor Pro Tv, gazetarul Cristian Tudor Popescu radiografiaza evenimentul zilei, si anume, trecerea motiunii de cenzura si demiterea Guvernului condus de Viorica Dancila.

Lovitura pentru romani! Amenzi de 1.100 de lei daca faci un gest banal! Multi au patit-o deja

Parlamentarii au pus gand rau pentru cei care folosesc trotinetele electrice. Acestea vor fi reglementate printr-o lege care vizeaza modificarea Codului rutier.

Lider PSD: Caderea Guvernului este o pierdere pentru romani, nu pentru PSD

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, lider al PSD Sibiu, considera ca romanii au de pierdut dupa caderea Guvernului, nu social-democratii. Ce s-a intamplat astazi nu este o pierdere pentru PSD, dar este, cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )