Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot! Revolutia este salbatica!

Playtech Playtech,
CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot! Revolutia este salbatica!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie incredibila si si-a spus parerea in legatura cu faptul ca Guvernul Dancila a picat, pe 10 octombrie. CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului CTP a reactionat intr-o maniera similara si efervescenta ca intotdeauna. A comparat Guvernul condus de Viorica Dancila cu unul comunist. Mai mult, reactia sa incredibila . continuă pe Playtech

Cristian Tudor Popescu, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot!

Cristian Tudor Popescu a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca prin votul de la motiune urmasul guvernului ceausist, guvernul Dancila, a fost daramat in mod democratic. Ceausismul a.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

Surse Euractiv.com: PNL il va propune pe Siegfried Muresan pentru postul de comisar european, dupa caderea guvernului PSD

Publicatia Euractiv. com scrie joi, citand o sursa de rang inalt din cadrul Partidului Popular European PPE), ca Partidul National Liberal PNL, centru-dreapta), care a fost varful de lance al motiunii de cenzura care a dus la caderea guvernului social-democrat de la Bucuresti, il va propune pe Siegfried Muresan, europarlamentar si vicepresedinte al grupului PPE, pentru preluarea postului de comisar european la Transporturi.

Codrin Stefanescu a rabufinit la adresa TRADATORILOR dupa caderea Guvernului: Iata ca au reusit si au reusit cu unii de-ai nostri

Codrin Stefanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea si un contestatar desavarsit al Vioricai Dancila, a declarat, joi, ca tradarile din partid sunt vinovati de caderea guvernului PSD.

Mihai Sora, mesaj dupa caderea Guvernului Dancila: Sa nu ne bucuram inainte de vreme

Mihai Sora a reactionat cu un mesaj pe Facebook dupa ce Guvernul condus de Viorica Dancila a cazut in urma motiunii de cenzura. Dragi prieteni, traim zile in care nu doar au cazut multe masti ba.

Traian Basescu, dupa caderea guvernului: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,.

PNL il va propune pe Siegfried Muresan pentru postul de comisar european, dupa caderea guvernului PSD

Publicatia Euractiv. com scrie joi, citand o sursa de rang inalt din cadrul Partidului Popular European PPE), ca Partidul National Liberal din Romania PNL, centru-dreapta), care a fost varful de lance al motiunii de cenzura care a dus la caderea.

Solutia lui Barna dupa caderea Guvernului. Mesaj catre Iohannis

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat joi, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca formatiunea pe ca.

Cum a fost umilit PSD de catre un vasluian dupa caderea Guvernului. Surpriza de la sediul baronului Dumitru Buzatu

Un vasluian a tinut sa marcheze intr-un mod inedit caderea Guvernului Dancila depunand o coroana de flori la poarta sediului PSD din Vaslui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )