Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dancila lamureste situatia ordonantei pentru amnistie si gratiere: Ce trebuie sa stii

Playtech Playtech,
Dancila lamureste situatia ordonantei pentru amnistie si gratiere: Ce trebuie sa stii

Ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere va exista mai devreme decat mai tarziu, iar cele mai recente detalii pe marginea subiectului au venit de la premierul Viorica Dancila. S-ar putea sa fi trecut jumatate de an de cand am vorbit pentru prima oara despre amnistie si gratiere. Oamenii sunt gata sa iasa la proteste [] . continuă pe Playtech

Conditia lui Dancila pentru o ordonanta pentru amnistie si gratiere: sa fie asumata de ministrul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o discutie informala joi cu presa, ca nu a vazut pana in prezent un proiect de ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere, insa nu va accepta un astfel de act normativ daca nu este asumat de ministrul Justitiei si bine analizat de seful Guvernului.

OUG pe amnistie si gratiere, la mana lui Toader: Dancila anunta ca nu va da Ordonanta fara semnatura ministrului Justitiei(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, la o intalnire informala cu jurnalistii, ca nu va da ordonanata de urgenta privind amnistia si gratierea fara semnatura ministrului Justitiei, Tudorel Toader,.

Viorica Dancila: O conditie a unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere e sa fie asumata de ministrul Justitiei

Premierul Viorica Dancila vrea sa aiba o discutie cu Klaus Iohannis pe mai multe teme de interes major. Printre acestea, si remanierea ministrilor. intr-o discutie informala cu jurnalistii acreditati la Guvern, premierul a spus si ca o conditie a unei OUG privind amnistia si gratierea este ca aceasta sa fie asumata de ministrul Justitiei, potrivit Digi24.

HOROSCOP TAUR pentru 2019. Dragostea trebuie sa primeze. Tindeti sa deveniti imprudent

HOROSCOP Taur 2019. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. HOROSCOP Taur 2019 Pentru a fi bine in 2019 trebuie ca dragostea sa primeze. Starea de bine,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )