Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, mustrata de Comisia Europeana: Sa ne urmareasca mai atent

Playtech Playtech,
Dancila, mustrata de Comisia Europeana: Sa ne urmareasca mai atent

Viorica Dancila este foarte curajoasa cand vine vorba de afirmatii fara un fundament real. Nu se astepta insa la o reactie de Bruxelles pentru ofensele adresate Comisiei Europene in timpul Consiliului National al PSD. Au trecut doar cateva zile de la Consiliul National al PSD de peste weekend, dar tragem in continuare ponoasele pentru afirmatiile [] . continuă pe Playtech

VIDEO Reactia Comisiei Europene pentru Dancila: Sa ne urmareasca mai atent

Comisia Europeana este institutia care a creat poduri intre estul si vestul Europei, inclusiv prin alocarea de fonduri europene in est, a declarat, luni, la Bruxelles, purtatorul de cuvant al CE, Margaritis Schinas, in urma unor acuzatii lansate de premierul roman, Viorica Dancila.

COMISIA EUROPEANA: Statul Roman trebuie sa recupereze 335 milioane euro de la Oltchim

Comisia Europeana a constatat ca de la privatizarea esuata a combinatului petrochimic Oltchim Ramnicu Valcea OTL), in septembrie 2012, societatea a beneficiat de ajutoare de stat incompatibile in valoare aproximativa de 335 de milioane de euro, astfel incat Comisia a hotarat ca tara noastra trebuie sa recupereze aceste ajutoare chiar de la Oltchim, potrivit unui comunicat de presa de ieri al Executivului comunitar.

Romnia, obligata de Comisia Europeana sa recupereze 335 de milioane de euro de la Oltchim

Comisia Europeana a decis ca Romania trebuie sa recupereze 335 de milioane de euro de la Oltchim, reprezentand ajutoare de stat incompatibile, acordate dupa 2012, dupa un proces esuat de privatizare a companiei. Comisia Europeana considera ca rambursarea ajutoarelor ii apartine Oltchim, desi activele acesteia au fost vandute recent. Reamintim ca active ale Oltchim au fost achizitionate de Chimcomplex S. Borzesti pentru 127 de milioane de euro.

COMISIA EUROPEANA: Oltchim trebuie sa ramburseze ajutoarele primite

Comisia Europeana CE) a constatat ca, de la privatizarea esuata a societatii petrochimice Oltchim din Romania, in septembrie 2012, combinatul a beneficiat de ajutoare incompatibile in valoare aproximativa de 335 de milioane euro si, in consecinta, a decis ca Romania trebuie sa recupereze aceste ajutoare de la Oltchim, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Gata cu preturile marite pentru hainele din Europa de Est? Comisia Europeana a amendat firma Guess cu o SUMA COLOSALA

Comisia Europeana a amendat Guess cu 40 de milioane de euro, dupa ce producatorul de imbracaminte a fost acuzat ca a incercat sa impiedice consumatorii din Uniunea Europeana sa faca cumparaturi in alte st.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )