Libnet.ro
UNICEF

18:00

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Playtech Playtech,
Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, dupa demiterea Guvernului PSD: Sunt un om puternic. Au castigat o batalie, nu razboiul

Un om puternic isi conduce echipa spre victorie, a spus Viorica Dancila, joi seara, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Au castigat o batalie, nu razboiul. Ce va urma va arata ca PSD poate.

Viorica Dancila, dupa ce a picat la motiune: Fac apel la presedinte sa vina cat mai repede in Parlament cu un nou premier (VIDEO)

Guvernul Viorica Dancila a picat joi testul motiunii de cenzura in plenul Parlamentului si a fost demis cu 238 de voturi. in prima declaratie dupa pierderea puterii, Viorica Dancila a afirmat ca spera ca.

Viorica Dancila, dupa ce a pierdut puterea: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Viorica Dancila, proaspat demisa din functia de premier al Romaniei, a afirmat, joi, ca PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand, in ceea ce a fost primul mesaj al sau dupa adoptarea.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

Viorica Dancila, raspuns transant in privinta gratierii lui Liviu Dragnea. Ce va face daca va fi presedinte

Viorica Dancila a fost intrebata daca are de gand sa il gratieze pe Liviu Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte al Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, a raspuns premierul, fara sa specifice la ce anume se refera. Dancila a precizat ca nu a mai vorbit cu Dragnea din momentul in care .

Viorica Dancila, la motiunea de cenzura: O lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care Romania l-a cunoscut vreodata

Premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura. Ea a sustinut ca opozitia duce o lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania si este o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )