Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Pensiile sunt prea mici. Am promulgat LEGEA dupa ce Dancila m-a asigurat ca sunt bani la buget (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, caa promulgat Legea pensiilor dupa ce rpemierul Viorica Dancila l-a asigurat ca sunt bani la buget. Dupa parerea mea, pensiile sunt prea mici, in.

Iohannis, despre legea pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impunea o astfel de lege. Premierul m-a asigurat ca sunt bani

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, ca a promulgat legea pensiilor dupa ce a vorbit cu premierul Viorica Dancila care l-a asigurat ca exista bani de pensii. Seful statului a mai spus ca era necesara o astfel de lege pentru ca existau inechitati in sistem, iar pensiile sunt prea mici.

Klaus Iohannis, dupa promulgarea Legii pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impune o astfel de lege

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici. Pot sa va spun doua lucruri certe. Primul,.

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor. Ce trebuie sa stie pensionarii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni noua lege a pensiilor, care prevede ca punctul de pensie va creste etapizat pana in 2021, urmand ca in 2022 toate pensiile sa fie calculate in functie de un nou indice.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: S-a terminat cu mimarea democratie de catre presedintele tuturor romanilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta politica profund neconstitutionala cu PNL, ordona Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in domeniul.

Klaus Iohannis: Dancila incearca printr-o JALNICA MANIPULARE sa convinga ca nu da OUG pe justitie. Solicit Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in acord cu vointa populara si cu recomandarile GRECO (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa publicarea raportului GRECO, ca Guvernul Dancila nu a inteles nimic din votul romanilor din 26 mai. Presedintele afirma caViorica Dancila incearca.

Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD-ALDE, dupa rapoartele GRECO: Actiunile Guvernului Romaniei sunt in deplina contradictie cu recomandarile organismului european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, miercuri, dupa publicarea rapoartelor GRECO si a lansat critici dure la adresa guvernarii PSD-ALDE. Seful statului considera ca actiunile Guvernului Romaniei sunt.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )