Libnet.ro
UNICEF

11:15

O noua gafa a premierului Viorica Dancila. Ce a mai spus de data aceasta

Playtech Playtech,
O noua gafa a premierului Viorica Dancila. Ce a mai spus de data aceasta

Un verb la gerunziu a dat din nou batai de cap Vioricai Dancila, Premierul Romaniei, in timpul discursului de la inceputul unei sedinte de guvern. Aceasta a citit, chiar cand se lauda cu nemaipomenita dinamica a exporturilor totale din 2018,devastand in loc de devansand. Printre primii care au sarit sa faca bascalie de dificultatile premierului [] . continuă pe Playtech

O noua gafa a Guvernului - a gresit data din invitatiile la un concert pentru preluarea presedintiei UE

Senatorul PNL Alina Gorghiu a postat pe Facebook invitatia primita din partea premierului Viorica Dancila pentru a participa la concertul care va avea loc joi la Ateneul Roman, pentru a marca debutul Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Invitatilor li se cere sa confirme prezenta pana la data de 8 ianuarie 2018. Diletantism? Lipsa de organizare? Sau pur si simplu nepasare?, se intreaba retoric Gorghiu.

VIORICA DANCILA, O NOUA GAFA: Romania a devastat... devansat tari puternice din UE

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, in prima sedinta de Guvern din 2019. S-a intamplat in timp ce prezenta realizarile economice de anul trecut.

Viorica Dancila, o noua gafa: Romnia se situeaza pe locul 7 n ce priveste dinamica exporturilor, devastnd ... de ... devansnd state puternice precum Franta, Germania sau Italia

Premierul Viorica Dancila a prezentat miercuri performantele economice ale tarii noastre, ocazie cu care a facut o noua gafa, dupa ce a afirmat ca Romania a devastat state precum Franta, Germania sau Italia din punct de vedere al dinamicii exporturilor.

Dancila ne devasteaza cu o noua gafa: Romania se situeaza pe locul 7 in ce priveste... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa chiar in prima sedinta de Guvern pe anul acesta. Social-democrata s-a laudat ca, sub conducerea sa, Romania a devastat state puternice precum Franta si Ge.

Dancila devasteaza printr-o noua gafa: Romania a devastat state puternice

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, in prima sedinta de Guvern a acestui an, spunand ca Romania a devastat state puternice precum Franta sau Germania.

Culise. Cum a ajuns Viorica Dancila sa ceara protectia statului paralel

Viorica Dancila are protectie SPP incepand de luni, au confirmat surse politice pentru Adevarul. Decizia premierului vine la un an dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa renunte la paza si protectie, pe motiv ca seful SPP, generalul Lucian Pahontu, e omul statului paralel. Sursele citate sustin ca razgandirea Vioricai Dancila vine pe fondul agendei incarcate cu intalniri la cel mai inalt nivel, in contextul in care Romania a preluat sefia UE.

Viorica Dancila beneficiaza din nou de protectia SPP: serviciile pe perioada detinerii presedintiei Consiliului UE

La un an dupa ce Viorica Dancila a renuntat la serviciile SPP, ofiterii Serviciului se intorc la Palatul Victoria pentru a asigura protectia premierului pe perioada in care Romania detine presedintia Consiliului UE. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al guvernului Nelu Barbu.

Viorica Dancila beneficiaza din nou de protectia SPP. Serviciile, pe perioada detinerii presedintiei Consiliului UE

La un an dupa ce Viorica Dancila a renuntat la serviciile SPP, ofiterii Serviciului se intorc la Palatul Victoria pentru a asigura protectia premierului pe perioada in care Romania detine presedintia Consiliului UE. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al guvernului Nelu Barbu.

Tatal lui Dancila, infractor de drept comun condamnat si amnistiat pe vremea lui Ceausescu (FOTO)

Tatal premierului Viorica Dancila a fost unul dintre infractorii de drept comun, condamnati si amnistiati de Nicolae Ceausescu prin decret - un act similar ordonantei de urgenta pe care Liviu Dragnea o.

Viorica Dancila a luat atitudine si l-a sunat pe Klaus Iohannis. Ce i-a spus premierul sefului statului

Dupa ce i-a respins oficial propunerile de ministri, Viorica Dancila l-a contactat pe Klaus Iohannis. Premierul l-a sunat, joi, pe presedinte , sustin surse politice pentru stiripesurse. ro. Nu se stie cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )