Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cluj, insa nu in locul anuntat conform programului VIDEO

Playtech Playtech,
Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cluj, insa nu in locul anuntat conform programului VIDEO

Premierul Viorica Dancila a ajuns, joi, la Cluj-Napoca, dar nu in locul unde era programat sa ajunga, ci in alta parte. Viorica Dancila se afla, joi, intr-o vizita in tara, la Cluj-Napoca, alaturi de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Sefa Guvernului ar fi trebuit sa ajunga la Casa de Cultura a Studentilor Cluj, insa premierul nu [] . continuă pe Playtech

Premierul Viorica Dancila, in vizita la Alba Iulia si Cluj: Ma intalnesc cu oameni implicati in proiecte europene (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se afla, joi, intr-o vizita laAlba Iuliasi ClujNapoca. Sefa Executivului are mai multe intalniri cu oameni de afaceri implicati in proiecte cu fonduri.

Viorica Dancila, asteptata la Cluj de Ziua Europei

Premierul Romaniei ar urma sa ajunga la Cluj, joi, 9 mai. Viorica Dancila va fi insotita de ministrul Agriculturii si de ministrul Sanatatii si va vizita Spitalul de Oncologie si Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu.

VIDEO in speranta ca va fi invitata la Sibiu, premierul Viorica Dancila a innoptat intr-un hotel din Alba Iulia: Am declinat invitatiile unor omologi

Premierul Viorica Dancila viziteaza joi, in ziua summitului european de la Sibiu, doua judete vecine, Alba si Cluj. Dancila a stat in noaptea de miecuri spre joi intr-un hotel de 4 stele din Alba Iulia, in speranta ca, in final, va fi invitata la Sibiu, cel putin la intalnirea liderilor socialisti prezenti la summit.

VIDEO inaintea Summitului european de la Sibiu, premierul Viorica Dancila a innoptat intr-un hotel din Alba Iulia: Am declinat invitatiile unor omologi

Premierul Viorica Dancila viziteaza joi, in ziua Summitului european de la Sibiu, doua judete vecine, Alba si Cluj. Dancila a stat in noaptea de miecuri spre joi intr-un hotel de 4 stele din Alba Iulia. Surse din PSD sustin ca s-a negociat pana in ultimul moment prezenta premierului la Sibiu.

Premierul Viorica Dancila: Romania a dovedit ca este puternic atasata valorilor europene si are capacitatea de a exercita un mandat de succes

Una dintre prioritatile mandatului Romaniei la Presedintia Consiliului UE este asigurarea convergentei si coeziunii, in scopul dezvoltarii durabile si echitabile pentru toti cetatenii, a declarat premierul.

Gheorghe Hagi, prezent alaturi de premierul Viorica Dancila la prima reuniune a programului Investim in copii, investim in viitor

Programul guvernamental Investim in copii, investim in viitor incepe sa faca pasi concreti. Programul initiat de Guvernul Dancila are in vedere constructia a 1. 000 de gradinite cu profil sportiv si.

VIORICA DANCILA: E normal sa avem ambasadori in Israel, in Canada, la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Cluj, ca va avea o noua discutie cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii unui ambasador in Israel, amintind ca tara noastra nu are ambasador nici in Canada, nici la Bruxelles.

VIORICA DANCILA: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc la Summitul de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a afirmat, astazi, ca ea si presedintele Klaus Iohannis s-ar fi putut completa la Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu, la care nu participa, si sa prezinte Europei realizarile Romaniei.

VIORICA DANCILA: Am incredere ca institutiile de audit isi vor consolida rolul de gardian modern al finantelor publice

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat increderea, marti, ca institutiile de audit din statele membre UE isi vor consolida rolul de gardian modern al finantelor publice, preocupat de utilizarea corecta a resurselor si implementarea eficace a proiectelor in beneficiul cetatenilor si al comunitatilor.

VIDEO FOTO Viorica Dancila, asteptata cu proteste la Cluj. Cum a incercat sa-i evite premierul pe manifestanti, fara succes

Premierul Viorica Dancila efectueaza o vizita la Cluj, joi, 9 mai, unde s-a intalnit cu liderii PSD locali. Din cauza protestatarilor care o asteptau, Dancila si-a schimbat de cateva ori programul, incercand sa-i evite, insa nu a reusit acest lucru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )