Libnet.ro
UNICEF

15:15

Rezultatul votului pentru motiunea de cenzura. Cum au votat parlamentarii PNL, USR, PMP, ALDE si UDMR

Playtech Playtech,
Rezultatul votului pentru motiunea de cenzura. Cum au votat parlamentarii PNL, USR, PMP, ALDE si UDMR

Motiunea de cenzura a fost dezbatuta, joi, in Parmalentul Romaniei, documentul fiind initiat de partidele din Opozitie si semnat de parlamentari de la PNL, USR, PMP, UDMR, ALDE si Pro Romania. Pentru ca Guvernul condus de Viorica Dancila sa fie demis este nevoie de 233 de voturi. UPDATE Motiunea de cenzura a fost adoptata . continuă pe Playtech

Viorica Dancila asteapta in picioare rezultatul votului la motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila asteapta in picioare rezultatul votului la motiunea de cenzura, in timp ce Olguta Vasilescu asculta cu atentie lista parlamentarilor chemati la urna si ii indica pe acei colegi.

Orban: Statuia lui Bratianu, dezvelita la ora votului pentru motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a apreciat miercuri ca probabil cineva a vrut sa ii joace o festa p.

Mugur Cozmanciuc: Parlamentarii din Neamt sa voteze pentru motiunea de cenzura! Asa vor demonstra ca le pasa de nemteni!

Toti parlamentarii Partidului National Liberal vor fi prezenti si vor vota la vedere in favoarea motiunii de cenzura! De aceea, le cer si parlamentarilor PSD de Neamt, sa faca la fel!, cere deputatul PNL, Mugur Cozmanciuc.

Ultimele calcule liberale privind voturile pentru motiunea de cenzura. Orban: Orice discutie despre premier si guvern va fi facuta dupa vot Avertisment pentru Dancila

Cu trei zile inaintea votului, liberalii mizeaza pe 244 de parlamentari care s-ar pronunta pentru demiterea Cabinetului Dancila, din necesarul de 233. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat luni ca, pe langa cele 244 de voturi, ar mai putea veni alte trei din partea unor parlamentari care si-au anuntat recent trecerea la Pro-Romania. Liderul formatiunii liberale a mai sustinut ca orice discutie privitoare la un viitor guvern va avea loc dupa motiune, daca aceasta trece, iar partidul sau va sustine propunerea de premier pe care o va inainta presedintele Iohannis, in urma consultarilor.

Imaginea momentului - Cum arata calculele Opozitiei si ale PSD inainte cu cateva ore de votul din Parlament pentru motiunea de cenzura

Cu cateva ore inaintea motiunii de cenzura se numara tradarile si sustinerile. in timp ce liberalii poarta ultimele negocieri, conducerea PSD discuta cu propriii parlamentari si incearca sa-si securizeze voturile. Si o tabara si cealata sunt sigure de victorie joi in Parlament.

Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura. Ludovic Orban nu va fi desemnat premier!

Scenariul lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a carui rezultat, in urma votului secret, cu bile, este mult asteptat. Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a avut loc, joi, 10 octombrie, de la ora 10. Votul propriu-zis .

Sedinta in care un membru PMP urma sa-l inlocuiasca pe un parlamentar PSD, condamnat la inchisoare, a fost suspendata. Miza: un vot in plus pentru motiunea de cenzura -UPDATE

Camera Deputatilor nu a avut cvorumul necesar, marti, pentru a vota vacantarea mandatului deputatului PSD fost PMP) Octavian Goga, condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare. Au fost prezenti 157 deputati, iar pentru a fi intrunit cvorumul trebuiau sa fie 165. Sedinta a fost suspendata. Goga urma sa fie inlocuit de un membru PMP, Alexandru Teaca, care trebuia sa depuna juramantul. O astfel de miscare ar fi insemnat un vot in plus pentru motiunea de cenzura initiata de liberali.

MOTIUNE DE CENZURA. S-a incheiat votul pentru motiunea de cenzura. Antena 3 va anunta rezultatul inainte de anuntul oficial

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

MOTIUNE DE CENZURA. A inceput votul pentru motiunea de cenzura. Antena 3 va anunta rezultatul inainte de anuntul oficial

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )