Libnet.ro
UNICEF

10:00

Teodorovici face valuri cu noul presedinte ANAF: Cat de speciala este Mihaela Triculescu

Playtech Playtech,
Teodorovici face valuri cu noul presedinte ANAF: Cat de speciala este Mihaela Triculescu

Dupa aproximativ 24 de ore in care Teodorovici si-a aratat dezvamagirea fata de activitatea ANAF pe ultimul an, ne bucuram de un nou val de schimbari in fruntea cele mai importante agentii fiscale din stat. Ca schimbarea sa intre in vigoare, Viorica Dancila a fost nevoita joi 3 decembrie, sa decida ce se intampla [] . continuă pe Playtech

Mihaela Triculescu, noul presedinte al ANAF

Premierul Viorica Dancila a semnat, joi, decizia de numire a lichidatorului judiciar Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat, in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), cu rang de secretar de stat.

Mihaela Triculescu, noul presedinte al ANAF

Premierul Viorica Dancila a semnat astazi Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat, in functia de presedinte al Agentiei Nationale de.

De ce vrea noul presedinte al Braziliei o baza militara americana pe teritoriul tarii sale

Noul presedinte brazilian Jair Bolsonaro a declarat ca este favorabil deschiderii unei baze militare americane pe teritoriul tarii sale, o miscare care ar marca schimbarea directiei politicii externe a Braziliei, scrie Reuters.

Ministrul Finantelor a anuntat ca i-a solicitat premierului demiterea lui Ionut Misa din functia de presedinte ANAF

Ministrul Finantelor Publice, Eurgen Teodorovici, a anuntat ca i-a solicitat premierului Viorica Dancila revocarea lui Ionut Misa din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Acesta a propus si un inlocuitor, insa nu.

Noul sef ANAF a explicat de ce a picat examenul oral la Antifrauda

Mihaela Triculescu, economistul numit joi in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a explicat de ce a picat in 2015 proba orala pentru ocuparea unui post de inspector la Antifrauda.

Cine este noul sef ANAF numit de Dancila dupa demiterea lui Misa

Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat, in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), cu rang de secretar de stat.

Cine este Mihaela Triculescu, noul sef ANAF

Mihaela Triculescu, noul sef numit la ANAF, a lucrat la Directia Control Activitati cu risc fiscal si interventie rapida a DGAF din cadrul ANAF si este specialist in insolvente. Am solicitat doamnei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )