Libnet.ro
UNICEF

16:46

VIDEO O noua gafa a premierului Dancila: cum l-a botezat pe primarul din Zalau

Playtech Playtech,
VIDEO O noua gafa a premierului Dancila: cum l-a botezat pe primarul din Zalau

Premierul Viorica Dancila a mers, vineri, intr-o vizita in municipiul Zalau. Sefa Guvernului a organizat o conferinta de presa, unde a comis o noua gafa. Sefa Guvernului a mers, vineri, in municipiul Zalau, fiind insotita, intre altii, si de ministrul Sanatatii. Sefa Guvernului s-a oprit sa vorbeasca cu cativa trecatori, care i s-au plans, intre [] . continuă pe Playtech

Adevarul despre noua gafa uriasa din Game of Thrones: i-a crescut mana la loc lui Jaime? FOTO

O imagine in care lui Jaime Lannister i-a crescut in mod miraculos mana pierduta in sezonul 3 s-a viralizat, fanii fiind convinsi ca producatorii au facut o noua gafa in penultimul episod din Game of Thrones. in realitate, acel cadru nu apare in episodul 5, ci este o simpla fotografie lansata de HBO dupa difuzarea episodului, dar care a fost stearsa rapid dupa ce a fost sesizata eroarea. ATENTIE, textul contine spoilere!.

VIDEO Viorica Dancila, o noua gafa: Am avut o discutie foarte buna cu presedintele municipiului Zalau

Premierul Viorica Dancila a gafat din nou, vineri, in timpul unei vizite in Salaj, unde a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca a avut o discutie foarte buna cu presedintele municipiului Zalau.

IOHANNIS, IN SCRISORILE TRANSMISE PREMIERULUI DANCILA: Ministrii propusi nu detin experienta necesara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, premierului Viorica Dancila, scrisorile referitoare la propunerile de numire in functiile de ministri ai Justitiei, Romanilor de pretutindeni si Fondurilor Europene - Eugen Nicolicea, Liviu-Tit Brailoiu, respectiv Oana Florea, in care arata ca cei trei nu detin experienta necesara gestionarii acestor domenii.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )