Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Viorica Dancila, asa cum nu ai mai vazut-o: a fost filmata in timp ce intra desculta in mare si juca ping-pong cu Teodorovici

Playtech Playtech,
VIDEO Viorica Dancila, asa cum nu ai mai vazut-o: a fost filmata in timp ce intra desculta in mare si juca ping-pong cu Teodorovici

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, sambata, la Sulina unde a participat la un eveniment dedicat taberelor de copii. Dupa reuniunile oficiale, insa, sefa Guvernului s-a distrat jucand ping-pong cu Eugen Teodorovici si plimbandu-se desculta pe plaja. A incercat chiar si apa marii. Premierul Viorica Dancila e mers sambata la Sulina impreuna cu vicepremierul Eugen . continuă pe Playtech

VIDEO Viorica Dancila, desculta pe plaja la Sulina. A jucat ping-pong cu Teodorovici si si-a amintit cum inota Teodorovici le-a vorbit copiilor din tabara despre ciorba cu apa din Dunare pe care o manca el

Premierul Viorica Dancila este in turneu prin tara, alaturi de mai multi ministri, iar sambata a mers la Sulina, unde a deschis tabara pentru copiii din diaspora. Dancila, imbracata intr-o rochie inflorata, a jucat ping-pong cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila: Nu exista o lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu cred ca si-a gresit meseria (VIDEO)

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il contrazice pe fostul secretar general al partidului, Codirn Stefanescu. Sefa PSD sustine ca nu exista nicio lista neagra in partid, asa cum anuntase joi.

Viorica Dancila anunta MAREA EVALUARE: Vom vedea unde vom REMANIA si ce MINISTRI raman - Vor fi verificari si la FILIALELE din teritoriu (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca ministerele si filialale PSD vor fi evaluate in urmatoarea perioada. in urma evaluarilor se va decidecu ce ministru merge mai departe. Astazi am dat.

SCANDAL intre Codrin Stefanescu si Viorica Dancila! Reinvie STATUL PARALEL - Scenariile premierului se fac in alta parte, nu in partid

Codrin Stefanescu o ataca din noi pe Viorica Dancila, dupa ce premierul a spus, vineri, ca nu exista nicio lista neagra in partid, asa cum anuntase fostul secretar general al PSD si spune despre.

Viorica Dancila, recomandare pentru Codrin Stefanescu: Un scenarist era meseria care i se potrivea

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, ca nu exista o lista neagra in PSD, asa cum a.

Cum arata si ce face in timpul liber Irena Boclinca, atunci cand NU o PARODIAZA pe Viorica Dancila? INTERVIU in EXCLUSIVITATE pentru B1.RO (VIDEO)

Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Actrita a vorbit despre rolul sau care a facut-o cunoscuta in toata.

Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Viorica Dancila a declarat ca nici Guvernul Romaniei si nici PSD nu sunt sustin proiectul de lege care ii obliga pe copii sa isi intretina parintii. Initiativa legislativa a fost depusa la Senat de parlamentari PSD si ALDE. Printre acestia se numara si ministrul Economiei, Niculae Badalau. Viorica Dancila: Proiectul de lege nu este sustinut .

VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila, conform unui comunicat al Guvernului.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc pentru prima data dupa Congresul PSD, in care prim-ministrul a fost ales si presedinte de partid. Cei doi vor participa la receptia.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )