Libnet.ro
UNICEF

13:45

Viorica Dancila pleaca, din nou, in campanie prin tara, dar fara Dragnea. Reactia liderului PSD

Playtech Playtech,
Viorica Dancila pleaca, din nou, in campanie prin tara, dar fara Dragnea. Reactia liderului PSD

Premierul Viorica Dancila pleaca, din nou, prin tara, alaturi de mai multi ministri din echipa sa guvernamentala. Ea va merge in teritoriu fara liderul PSD, Liviu Dragnea. Premierul Viorica Dancila isi reia periplul prin tara alaturi de mai multi ministri din Cabinetul pe care-l conduce. Sefa Guvernului va merge in judetele unde a fost invitata [] . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, asteptata din nou cu proteste si in Prahova. Reactia premierului

Viorica Dancila a plecat, din nou, prin tara, dar vizitele sale sunt primite cu proteste de catre cei care contesta PSD. Viorica Dancila a ajuns, miercuri, in judetul Prahova pentru a inspecta cateva dintre proiectele facute cu bani de la Guvern. Numai ca a avut parte de acelasi tratament ca la Cluj sau Arad, la [] .

Viorica Dancila anunta ca va adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si primari din judetul Satu Mare, ca Guvernul va adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ, scrie Agerpres.

Viorica Dancila, asteptata de protestatari si in Prahova. Manifestantii au strigat Analfabeta si Romania fara hoti

Mai multi tineri au asteptat, miercuri, la statia de epurare a apei de la Urlati, judetul Prahova, delegatia guvernamentala care a facut o vizita la mai multe obiective din judet. Manifestantii au avut un banner cu mesajul Romania fara hoti/ hai la referendum si au strigat Analfabeta si Bani pentru educatie la trecerea premierului Viorica Dancila prin dreptul lor.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Viorica Dancila: Daca nu vrea sa stea cu Guvernul schiop, sa faca restructurarea Guvernului prin Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca presedintele Klaus Iohannis nu va accepta remanierea propusa de Viorica Dancila. Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte. Nu cred ca va primi raspuns de.

Viorica Dancila se plange ca presedintele Iohannis nu-i raspunde la telefon: E obligatia dumnealui

Premierul Viorica Dancila se plange de faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu vrea sa stea de vorba cu ea si nu-i raspunde la telefon. Sefa Guvernului sustine ca a incercat sa ia legatura cu seful statului, dar acesta nu a fost de gasit. Viorica Dancila sustine ca a incercat de mai multe ori sa ia [] .

Prapastia dintre liderul PSD si Viorica Dancila se adanceste. Dragnea insista pentru restructurarea Guvernului, premierul asteapta raspuns de la Presedinte

Prapastia dintre liderul PSD si Viorica Dancila se adanceste. Liviu Dragnea insista pentru restructurarea Guvernului, in timp ce Viorica Dancila asteapta un raspuns de la presedinte in legatura cu.

FOTO Viorica Dancila, vizita pe ascuns in Baia Mare. PSD Maramures a facut publica intalnirea doar dupa plecarea ei. Unde a fost premierul

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, duminica, 12 mai, in Baia Mare, insa prezenta acesteia a fost semnalata abia ulterior. Dancila s-a aflat la Epicopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului cu ocazia decernarii titlului de cetatean de onoare al judetului Maramures pentru inalt Preasfintia Sa, Parintele Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale.

Viorica Dancila, despre scrisoarea de amenintare a sefului Comsiei Europene: O sa-i raspund lui Timmermans. Amenintarea cu articolul 7 este un lucru periculos

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca scrisoarea de amenintare venita din partea sefului Comsiei Europene, Frans Timmermans, ca este un lucru periculos. Sefa Executivului a precizat ca-i va r.

Viorica Dancila, apel la Presedinte: ii solicit lui Klaus Iohannis sa dea motivarea pentru refuzul celor trei ministri

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca a incercat sa obtina un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis in privinta motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de ministri la.

Viorica Dancila: Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni romani

Premierul Viorica Dancila participa duminica, la Festivalul Sambra Oilor din Huta Certeze, judetul Satu Mare. Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni romani. Adevaratii romani sunt oameni care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )