Libnet.ro
UNICEF

17:15

Viorica Dancila, umilita de un elev de 17 ani. Ce i-a raspuns premierului, dupa ce a fost agresat de jandarmi

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, umilita de un elev de 17 ani. Ce i-a raspuns premierului, dupa ce a fost agresat de jandarmi

Viorica Dancila a primit o replica acida din partea elevului de 17 ani care a fost amenintat de un jandarm ca va fi amendat pentru protestul organizat in fata Spitalului Judetean din Targu Mures. Reactia tanarului a venit dupa ce premierul i-a acuzat pe cei care au protestat ca o jignesc pentru ca nu stiu [] . continuă pe Playtech

Viorica Dancila se apara, dupa protestele din tara: Nu am furat nimic

Premierul Viorica Dancila a reactionat, vineri, dupa ce a fost asteptata cu proteste la mai toate vizitele pe care le-a efectuat prin tara. Sefa Guvernului a fost intrebata, vineri, cum comenteaza huiduielile si atitutidinea ostila cu care este intampinata la vizitele prin tara. Premierul Viorica Dancila crede ca e vorba de aceleasi persoane pe care [] .

Viorica Dancila reafirma angajamentul de a muta Ambasada la Ierusalim / Presa israeliana scrie, citand consilieri ai premierului, ca Dancila a fost socata de anuntul trimisului palestinian

Premierul Viorica Dancila a reiterat angajamentul sau de a muta ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, intr-o discutie telefonica cu ambasadorul israelian la Bucuresti David Saranga, dupa ce l-a acuzat pe ambasadorului Palestinei de fake news, scrie presa israeliana. Guvernul de la Bucuresti nu a comunicat nimic despre aceasta discutie dintre Dancila si Saranga.

Viorica Dancila, primire macabra la spitalul din Targu Mures. Lumanari si coroane funerare

Viorica Dancila a avut parte de o primire macabra la Targu Mures. Premierul a avut programata o vizita la Spitalul Judetean din localitate, unde a fost asteptata de zeci de protestatari care au adus cu ei lumanari si coroane funerare. Cei care s-au adunat in fata unitatii spitalicesti au afisat mesaje precum PSD, cancerul sistemului [] .

Viorica Dancila, fata in fata cu protestatarii: Tipa `hotii`. Nu am furat in viata mea absolut nimic

Viorica Dancila a fost asteptata cu proteste la Zalau. Premierul a declarat ca manifestantii ca sunt oameni slabi, care merg in fiecare oras in care ea ajunge. Dancila s-a aratat extrem de.

Viorica Dancila, dialog cu un protestatar, la Zalau: Spuneti, ca poate putem rezolva. Va invit la Guvern, la o discutie (VIDEO)

Viorica Dancila a avut, vineri, o discutie cu unul dintre contestatarii sai. Aflata intr-o vizita la Zalau, premierul a fost asteptata de cativa protestatari la intrarea in spitalul din oras. Viorica.

FOTO Viorica Dancila, invitata de pilotii acrobati sa sara cu parasuta. Reactia acesteia le-a starnit zambete largi celor prezenti

Aflata in judetul Maramures pentru a participa la Zilele Maramuresului, premierul Viorica Dancila a avut parte de un moment neasteptat. Aceasta a fost invitata de presedintele Aeroclubului Romaniei, George Rotaru, sa sara cu parasuta. Prim-ministrul a refuzat elegant invitatia, spunand ca nu este la fel de curajoasa ca pilotii acrobati.

VIDEO Viorica Dancila, gafa la Zalau: ce a spus despre primar

Premierul Viorica Dancila s-a incurcat, vineri, la Zalau, si l-a numit pe primarul Ionel Ciunt presedintele municipiului Zalau.

VIDEO Viorica Dancila, o noua gafa: Am avut o discutie foarte buna cu presedintele municipiului Zalau

Premierul Viorica Dancila a gafat din nou, vineri, in timpul unei vizite in Salaj, unde a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca a avut o discutie foarte buna cu presedintele municipiului Zalau.

VIDEO Viorica Dancila, primita la Zalau cu huiduieli, coroane si un dictionar explicativ. Premierul: intalnim aceiasi oameni in mai multe locuri. Sunt asa de usor de cumparat?

Premierul Viorica Dancila a fost intampinata la Zalau de cateva zeci de protestatari, cu mesaje anti-PSD si huiduieli.

Viorica Dancila, confruntare cu un protestatar: Veniti la Guvern sa avem o discutie

Premierul Viorica Dancila a avut o confruntare cu unul dintre prostestari care a intampinat-o in vizita facuta la Zalau. Barbatul i-a reprosat premierului nivelul prea mare al taxelor care anuleaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )