Libnet.ro
UNICEF

05:15

Zile libere pentru romani: Dancila a facut anuntul oficial. Cat stai acasa?

Playtech Playtech,
Zile libere pentru romani: Dancila a facut anuntul oficial. Cat stai acasa?

In 2018, au mai fost adaugate doua zile libere. Te vei bucura de ele acum in decembrie, cu ocazia sarbatorilor. Guvernul a anuntat pe 13 decembrie care sunt acestea. Viorica Dancila, premierul Romaniei, a anuntat intr-o conferinta de presa ca romanii au doua zile libere in plus. Decizia a fost luata deja de Guvern. Pana [] . continuă pe Playtech

PREMIERUL DANCILA Zile libere pentru bugetari in 24 si 31 decembrie

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca angajatii din sectorul bugetar vor avea doua zile libere in plus de sarbatori, in 24 si 31 decembrie.

MEGAVACANTA! Bugetarii vor avea mai multe zile LIBERE de sarbatori

Guvernul Dancila planuieste sa aprobe in sedinta de joi o hotarare prin care bugetarii sa se poata bucura de mai multe zile libere de sarbatori. Bugetarii oricum vor sta acasa pe 25 si 26 decembrie, 1.

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori

Guvernul Dancila planuieste sa aprobe in sedinta de joi o hotarare prin care bugetarii sa se poata bucura de mai multe zile libere de sarbatori. Bugetarii oricum vor sta acasa pe 25 si 26 decembrie, 1.

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori. Guvernul a luat decizia in mod OFICIAL. Cat timp vom sta acasa de sarbatori

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori, Executivul a aprobat joi o hotarare de guvern in acest sens, informeaza Digi24 .

ZILE LIBERE CRACIUN 2018. Surpriza pentru romani. Au mai multe ZILE LIBERE de CRACIUN 2018

ZILE LIBERE CRACIUN 2018 Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte.

Este oficial! Romanii au inca doua zile libere de Craciun si Revelion

Este oficial! Bugetarii vor avea parte de doua minivacante de sarbatori prelungite, dupa ce Guvernul a acordat inca doua zile libere. Citeste mai mult.

Zile libere de Craciun 2018. Doua minivacante pentru romani?

Sarbatorile se apropie, iar romanii spera la cateva zile libere de Craciun 2018. Le va pregati, oare, Guvernul o surpriza cu acest prilej romanilor? Ramane de vazut. Vestile sunt imbucuratoare. Executivul ar putea.

Bugetarii vor avea nca doua zile libere de sarbatori: 24 si 31 decembrie

Bugetarii vor beneficia de inca doua zile libere de sarbatori, respectiv 24 si 31 decembrie. Masura va fi adoptata prin hotarare de guvern in sedinta de joi a Executivului, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Zile libere de sarbatori: Guvernul decide pentru concediul prelungit

Anul acesta a fost suplimentat cu cateva zile libere pana acum. Mai urmeaza alte doua si decizia e la Guvern. Ramane de aflat cum va fi, dar foarte probabil vor trece si aceste doua zile libere. 25 si 26 decembrie, adica prima si a doua zi de Craciun, dar si 1 si 2 ianuarie sunt [] .

ZILE LIBERE de sarbatori: Guvernul mareste minivacanta de Craciun si Revelion

UPDATE -Guvernul mareste minivacanta de Craciun si Revelion siacorda bugetarilor inca doua zile libere la acest final de an. Este vorba despre 24 si 31 decembrie. Stirea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )