Libnet.ro
UNICEF

20:30

Anna Lesko a lasat orice rusine deoparte si s-a fotografiat cu sanii la vedere. Imaginea a devenit virala

Playtech Playtech,
Anna Lesko a lasat orice rusine deoparte si s-a fotografiat cu sanii la vedere. Imaginea a devenit virala

Anna Lesko nu se fereste sa isi arate formele, chiar daca a ajuns la varsa de 41 de ani. Artista a renuntat la haine si s-a fotografiat in timp ce serveste micul dejun, iar mesajul pe care l-a postat pe retelele de socializare a aprins imaginatia multora. in timp ce unii i-au transmis ca arata . continuă pe Playtech

De ce se afiseaza Anna Lesko dezbracata pe Instagram dupa despartirea de iubit

Dupa despartirea de iubit, Anna Lesko este parca mai sexy ca niciodata, postand pe retelele de socializare fotografii in ipostaze inendiare. In vreme ce unii o lauda pentru asta, altii o blameaza spunand ca ceea ce face este total nepotrivit pentru o mama.

Anna Lesko, ipostaza incendiara la Chefi la Cutite. Cum a aparut in fata chefilor

Cantareata si-a facut aparitia in show-ul culinar de la Antena 1 si i-a uimit pe chefi, dar si pe cei din public. Totul datorita tinutei pe care Anna Lesko a purtat-o, cata vreme s-a aflat in fata camerelor de filmat. E una dintre cele mai indraznete aparitii de acest fel, din ultima vreme, intr-o astfel .

HOPA! Anna Lesko, DEZMAT TOTAL dupa despartire! Focoasa artista n-a mai rezistat si A FACUT-O in bucatarie! Doamne, CE IMAGINI PERVERSE... (GALERIE FOTO INTERZISA CARDIACILOR)

Anna Lesko pare sa fi trecut fara probleme peste despartirea de Dj Vinnie, tatal copilului ei. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa artista si-a luat toti fanii prin suprindere, impartasindu-le cu ce se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )