Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai noua provocare care a devenit virala: noul ice bucket challenge?

Playtech Playtech,
Cea mai noua provocare care a devenit virala: noul ice bucket challenge?

Cea mai noua obsesie a internetului implica o provocare si o sticla, iar vedete ca Jason Statham si John Mayer nu s-au sfiit sa o faca. Max Holloway, actualul campion UFC la categoria pana, a. continuă pe Playtech

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Vreme caniculara, cu 35-37 de grade, in cea mai mare parte a tarii. in 14 judete este cod galben de ploi

Vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de campie si podis se vor inregistra frecvent temperaturi de 35-37 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. De asemenea, vor fi sub cod galben de ploi 14 judete din Moldova, Maramures, Crisana si Transilvania.

Canicula si disconfort termic accentuat, in cea mai mare parte a tarii

Meterologii anunta ca vremea va fi caniculara, marti si miercuri, in cea mai mare parte a tarii, in .

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai.

Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

In trimestrul doi al anului 2019, moneda nationala a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani. Leul s-a depreciat cu 4,8% fata de dolar si cu 5,7% fata de moneda unica europeana, transmite IPN. Informatia apare pe blogul lui Veaceslav Ionita, economist IDIS Viitorul.

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

Cum arata acum, la 18 ani, cea mai frumoasa fata din lume. E fiica unui fotbalist celebru (FOTO)

La doar cativa anisori, Thylane Blondeaudevenea celebra pentru frumusetea sa. La varsta de 4 ani, Thylane era deja fotomodel pentru designerul Jean Paul Gaultier, iar la 7 ani se afla pe mai toate.

Dr. Gheorghe Iana: Patru romani mor in fiecare ora din cauza AVC. Romania are cea mai mare mortalitate prin infarct cerebral din Europa. Ce ar trebui facut

Suntem in topul european si la mortalitatea prin atac vascular-cerebral. Patru romani isi pierd viata in fiecare ora din cauza acestei afectiuni ale carei costuri de tratament sunt imense, mai ales in cazul pacientilor care raman cu sechele.

Marti, 2 iulie, cea mai FIERBINTE zi din acest an. Peste 40 de grade la soare

Marti, 2 iulie, este cesa mai calduroasa zi din aceasta vara. Vor fi peste 40 de grade Celsius la soare in unele zone, in special in sudul tarii. Marti, 2 iulie, vremea va fi caniculara si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )