Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gazeta Matematica, virala: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane

Playtech Playtech,
Gazeta Matematica, virala: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane

O fraza din suplimentul revistei Gazeta Matematica a devenit virala dupa un mesaj referitor la nulitati. Termenul era unul matematic, dar a fost interpretat politic. intr-una dintre paginile Gazetei, care se refera la numerele nule, apare fraza: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane. Imediat, acest mesaj a fost interpretat politic, iar pe net [] . continuă pe Playtech

Cum a ajuns virala o pagina din suplimentul Gazetei Matematice. Prof. Radu Gologan explica mesajul O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane

O pagina dintr-un supliment al revistei Gazeta Matematica a devenit virala pe internet pentru un mesaj care se refera la nulitati. La un exercitiu despre numerele nule apare explicatia: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane. Multi dintre internauti au interpretat mesajul ca fiind legat de actualitatea politica. Pe internet au aparut fotografii cu premierul Viorica Dancila asociata fotografiei cu exercitiul.

VIRALUL ZILEI! O problema din Gazeta Matematica a starnit ironia internautilor: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane (FOTO)

O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane este explicatia care a incins spiritele pe Facebook. Textul apartine unuei probleme intr-un supliment al revistei Gazeta Matematica, iar internautii.

FOTO Exercitiul din Gazeta Matematica viralizat pe Facebook: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane. Cum comenteaza conducerea publicatiei

O fotografie preluata din ultimul numar al Gazetei Matematice, cel aparut in luna martie, s-a viralizat pe internet, fiind interpretata de multa lume ca o aluzie la actuala guvernare politica.

O pagina din Gazeta Matematica a devenit virala politic. Mesajul care a starnit imaginatia internautilor

O pagina dintr-un supliment al revistei Gazeta Matematica a devenit virala pe internet pentru un mesaj care se refera la nulitati. La un exercitiu despre numerele nule apare explicatia: O nulitate ridicata la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )