Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai controversate aplicatii ajung si in Europa. Acestea pot folosi datele personale

Antena3 Antena3,
Cele mai controversate aplicatii ajung si in Europa. Acestea pot folosi datele personale

Laurentiu Matache a vorbit, marti, despre aplicatiile controversate de monitorizare a bolnavilor de COVID-19. Acestea pot determina daca oamenii au intrat in contact cu alte persoane care au virusul sau pot trimite notificari pe smartphone in cazul in care, in apropiere, se afla un bolnav de coronavirus. continuă pe Antena3

Spike Lee: Protestele, un pericol pentru Trump.Viitoarele alegeri vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne

Pentru regizorul american Spike Lee, viitoarele alegeri prezidentiale americane vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne, iar manifestatiile din prezent sunt un pericol pentru Donald Trump.

Romania si Irlanda, cele mai mari cresteri economice din UE. 22 de tari au iesit pe minus in primul trimestru

Irlanda si Romania au inregistrat cele mai mari cresteri economice din UE, in primul trimestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii din lume. 10.000 de oameni raman fara loc de munca

Concedieri masive vor avea loc pana la sfarsitul anului la una dintre cele mai mari companii din lume, 10. 000 de angajati dintre cei peste 70. 000 urmand sa fie dati afara, transmite Reuters, citata de news. ro.

Ciolacu: Cele mai negre previziuni s-au adeverit: negativ - asta defineste Guvernarea PNL! Toate minciunile guvernarii PNL au fost spulberate de StandardPoors

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca singura performanta a PNL este viteza cu care indatoreaza Romania la dobanzi uriase: 1000 de eurosecunda. Cele mai negre previziuni s-au adeverit: negativ - asta defineste Guvernarea PNL! Toate minciunile guvernarii PNL au fost spulberate de StandardPoors care reconfirma, din pacate, ca Romania ramane acolo unde a bagat-o PNL - pe negativ, spune Ciolacu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Becul

Un politist s-a urcat incaltat pe masa sa schimbe un bec. Sotia ii spune: - Trebuia sa pui macar un ziar pe masa - Nu-i nimic, si asa ajung ! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Rochita

Alinutza: Mama, mama, pot sa-mi cumpar o rochita noua? Mama: Da, dar sti ca nu o poti imbraca peste plamanul arificial .

Cele mai profitabile zone imobiliare din Bucuresti. Cartierele in care merita sa investesti intr-o locuinta

Investitiile imobiliare sunt mai profitabile in Bucuresti decat in alte state din Europa Centrala si de Est. Exista zone din Capitala unde o proprietate personala inchiriata poate aduce un randament de pana la 7%.

Americanul care a intrat cu masina in multimea de protestatari este lider Ku Klux Klan, una dintre cele mai sangeroase organizatii din lume

Moartea lui George Floyd 36 de ani) a provocat numeroase miscari de strada, atat pasnice, cat si violente. Persoane publice influente din Statele Unite ale Americii si Europa s-au implicat in fenomenul care.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie. S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi. La subofiteri liniste mare. Dupa vreo ora de mers un.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: -Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )