Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai importante descoperiri despre virusul din Romania: ce s-a aflat dupa secventierea genomului

Playtech Playtech,
Cele mai importante descoperiri despre virusul din Romania: ce s-a aflat dupa secventierea genomului

Echipa de cercetatori din cadrul Medlife a facut o serie de descoperiri importante despre virusul care circula pe teritoriul Romaniei, prinsecventierea genomului. Informatiile pe care. continuă pe Playtech

Pandemia din Romania, in cele mai importante statistici: cum intram in valul doi

Daca nu era evident din cifrele obtinute in ultimele saptamani, relaxarea masurilor de preventie a dus la o explozie a numarului de cazuri in Romania. Situatia de acum este similara cu.

Cele mai proaste vesti despre noul val de relaxare! Anuntul facut de 2 ministri

Redeschiderea restaurantelor ar putea fi amanata dupa 1 iulie, este anuntul ministrului Economiei in contextul cresterii numarului de imbolnaviri. Virgil Popescu a declarat ca o noua relaxare a restrictiilor ar putea sa nu aiba unda verde. Ministrul Sanatatii a recunoscut si el ca am putea vorbi despre o amanare a relaxarii.

METEO. Director ANM, veste extrem de proasta despre vremea din Romania

Gabriela Bancila, director Meteorologie Operationala a vorbit, marti, in emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, despre ce se va intampla cu vremea in perioada urmatoare. Potrivit specialistului, romanii vor trebui sa se obisnuiasca cu fenomenele meteorologice extreme pentru ca datele stiintifice arata ca frecventa lor a crescut in ultimii ani.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buza

Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buzau

ACTUALIZARE - Green Weee: A fost afectata doar o mica parte a platformei de depozitare exterioara --- Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

Cele mai mari amenzi din ultima perioada nu au legatura cu pandemia: service-urile auto din Romania, ingropate

Nu este foarte clar daca miscarea de trupe din ultimele saptamani are legatura cu nevoia disperata de bani la bugetul de stat, dar foarte multe service-uri auto din Romania au fost.

Luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod portocaliu pana maine dimineata. Ploile torentiale vor pune stapanire in continuare pe toata Romania. Acest lucru va creste pericolul de inundatii, mai ales in zonele unde s-au depasit deja 200 lmp. in acest context, specialistii ANM spun ca luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice.

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

IGSU: Inundatii in 36 de localitati din 18 judete, Care sunt cele mai afectate zone

Inundatiile au afectat 36 de localitati din 18 judete, cele mai grave situatii fiind in judetele Arges, Botosani si Hunedoara, anunta vineri IGSU, care precizeaza ca 160 de persoane au fost evacuate din zona inundabila a Prutului.

Colonelul tenisului implineste 38 de ani. VIDEO: una dintre cele mai simpatice faze de la Wimbledon

Rusul Mihail Iujnii implineste, astazi, 38 de ani. De numele fostului numar opt mondial se leaga unul dintre cele mai simpatice momente din istoria recenta a turneului de la Wimbledon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )