Libnet.ro
UNICEF

09:15

China da vina pe Europa pentru imbolnavirile din Beijing: ar exista o tulpina europeana a virusului

Playtech Playtech,
China da vina pe Europa pentru imbolnavirile din Beijing: ar exista o tulpina europeana a virusului

China publica primul raportdespre genomul SARS-CoV-2 din Beijing, iar rezultatele arata ca virusul care i-a imbolnavit pe chinezii din capitala tarii ar avea, de fapt, o tulpina. continuă pe Playtech

Suma record atrasa de Joe Biden si Comitetul National Democrat pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020.

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai suma record de peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020, transmite Reuters, citat de news. ro. Campania a anuntat aceasta suma record prin intermediul unui email trimis luni sustinatorilor. Donatia medie facuta online campaniei a fost de 30 de dolari.

Noi focare de COVID-19 in China: Sectoarele pentru carne si fructe de mare din piata angro de alimente din Beijing sunt grav contaminate

Noi focare de COVID-19 au fost descoperit in China la sectoarele pentru carne si fructe de mare ale pietii angro de alimente din Beijing. in aceste conditii o noua ipoteza despre transmiterea noului coronavirus a .

China publica genomul coronavirusului descoperit in focarul din Beijing

China a publicat vineri genomul coronavirusului descoperit intr-un recent focar de infectie din Beij.

Medic din Milano: Exista riscul de noi focare, numai vaccinul ne va salva

Roberto Cauda, profesor doctor de boli infectioase in cadrul Universitatii Cattolica del Sacro Cuore din Milano si director al sectiei de boli infectioase a Fundatiei Policlinico Gemelli din Roma, nu exclude nici riscul aparitiei de noi focare autohtone de coronavirus, nici riscul de importare a infectiei din alte tari, potrivit Il Giornale, citat de Rador. Profesorul Bassetti: Catastrofistii vor fi dezamagiti. Iata tot adevarul despre infectii Il Giornale).

Sezon incheiat in Emirate pentru Reghecampf din cauza coronavirusului

Campionatul de fotbal din Emiratele Arabe Unite a fost incheiat din cauza pandemiei de Covid-19.

Teama de coronavirus, profitabila pentru afacerile din domeniul rent-a-car

Pentru a evita transportul in comun cu trenul, microbuzul sau autocarul, tot mai multi romani aleg sa inchirieze masini pentru deplasari in tara, fie ca este vorba de vacante la mare, la munte sau in alte zone turistice sau doar de un drum de o zi sau doua la rude sau la prieteni, potrivit Enterprise Rent-a-Car Romania.

FOTO Cel mai modern spital modular pentru coronavirus din Romania, construit din donatiile a peste 250 de mii de oameni, este gata

Spitalul modular pentru pacienti cu coronavirus construit exclusiv din donatii de Asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias din Bucuresti este gata. Spitalul a fost ridicat in doua luni si are 38 de paturi unde pot fi tratati pacienti care au nevoie de terapie intensiva, pacienti cu boli infectioase sau, dupa epidemie si dupa relocarea din curtea Spitalului Elias, mari arsi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )