Libnet.ro
UNICEF

10:15

Evolutia virusului in tarile care au ridicat restrictiile prea devreme: cazurile au crescut exploziv

Playtech Playtech,
Evolutia virusului in tarile care au ridicat restrictiile prea devreme: cazurile au crescut exploziv

Desi multe tari si-au relaxat restrictiile, virusul inca exista si imbolnaveste zilnic oameni. De altfel, in ceea ce priveste evolutia sa, tot mai multe state vad o crestere in. continuă pe Playtech

Nelu Tataru trage semnalul de alarma: Ne-am relaxat prea devreme!

Nelu Tataru vine cu noi precizari despre evolutia noului coronavirus. Ministrul Sanatatii sustine ca romanii s-au relaxat un pic cam devreme si ca acum avem o transmitere comunitara a noului virus, dar si o reacutizare a vechilor focare.

Nelu Tataru avertizeaza: Nu schimbam legile in timpul razboiului. Politicul a venit prea devreme

Nelu Tataru trage un semnal de alarma si indeamna ca romanii sa fie precauti, asta in contextul in care Curtea Constitutionala a Romaniei a hotarat ca plasarea in carantina si internarea obligatorie sunt neconsitutionale.

Lumea explodeaza in doua din cauza virusului. Campania care i-a starnit revolta lui Raed Arafat: Eu as fi primul care l-as da in judecata

O campanie socanta care care ii indeamna pe tineri la nepurtarea mastii de protectie in contextul pandemiei de coronavirus a starnit revolta in ultimele zile. Raed Arafat a criticat in termeni duri campania, despre care spune ca este contrara legislatiei si nu sugereaza libertatea de exprimare, ci libertatea de a ucide oamenii, de a induce in eroare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )