Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virusul a suferit mutatii importante: de ce actuala tulpina este mai infectioasa decat cea initiala

Playtech Playtech,
Virusul a suferit mutatii importante: de ce actuala tulpina este mai infectioasa decat cea initiala

Noul virus inca infecteaza foarte multi oameni in fiecare zi, iar acest lucru s-ar putea datora si faptului ca vorbim despre o tulpina mai agresiva, formata in urma mutatiilor. continuă pe Playtech

PSD, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban: Este mai rau decat pandemia

PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, despre care spune ca este mai rau chiar si decat pandemia de coronavirus. Social-democratii ii reproseaza Executivului liberal ca romanii platesc o scumpire mascata de 300%.

OMS: Ceea ce este mai rau urmeaza sa vina

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat ca, in ceea ce priveste pandemia de coronavirus, ceea ce este mai rau urmeaza sa vina.

Actuala tulpina virala a coronavirusului este mai infectioasa decat versiunea originala - studiu

Varianta de SARS-CoV-2 care este dominanta in prezent pe plan mondial infecteaza mai usor celulele decat acea tulpina de coronavirus aparuta la inceputurile pandemiei in China, fapt care o face sa fie probabil mai contagioasa in randul comunitatilor, desi acest detaliu nu a fost deocamdata confirmat, potrivit unui studiu publicat joi in revista Cell si citat de AFP.

CORONAVIRUS: Actuala tulpina virala este mai infectioasa decat versiunea originala

Varianta de SARS-CoV-2 care este dominanta in prezent pe plan mondial infecteaza mai usor celulele decat acea tulpina de coronavirus aparuta la inceputurile pandemiei in China.

Atat castiga Sorin Bontea pentru un sezon de Chefi la Cutite. Este mai bine platit decat colegii sai

Chef Sorin Bondea era foarte apreciat de public si inainte de participarea la Asia Express, dar acum, dupa difuzarea emisiunii respective, acesta a suferit un boom in materie de fani. Prin urmare, Sorin Bondea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )