Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine este barbatul din viata Manuelei Harabor. Actrita din Vlad a recunoscut totul public

Playtech Playtech,
Cine este barbatul din viata Manuelei Harabor. Actrita din Vlad a recunoscut totul public

Dupa trei casnicii esuate, Manuela Harabor, actrita din serialul Vlad, iubeste din nou. Aceasta a vorbit deschis despre moltivul pentru care s-a casatorit atat de devreme cu un barbat pe care il stia de foarte multi ani, despre disputele cu mama ei si despre actualul barbat care a facut-o sa-si deschida inima in fata dragostei. continuă pe Playtech

Cine este noua iubita a lui Victor Slav. Cei doi s-au izolat impreuna

Recent, Victor Slav a fost surprins la cumparaturi alaturi de noua sa iubita, la un hypermarket din Bucuresti. Este, de altfel, pentru prima data cand fostul sot al Biancai Dragusanu se afiseaza public alaturi de alta femeie, dupa divortul de aceasta. Cine este noua iubita a lui Victor Slav in plina epidemie de coronavirus, Victor .

O alta jurnalista urmarita de romani paraseste Realitatea. Cine este de data aceasta

Redactia Realitatea TV anunta plecarea unei importante jurnaliste. Ea a venit acum fix un an aici si s-a ocupat de proiectul Reportajele Realitatii. Jurnalista spune ca, pur si simplu, a simtit nevoia unei schimbari. N-am plecat cu scandal, mi-a placut mult la Realitatea Plecare de senzatie la Realitatea Plus! Anamaria Nedelcoff a anuntat ca se .

Cine este noul ministru Nelu Tataru

Nelu Tataru este cel care, in calitate de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a condus actiuni.

Siegfried Muresan (PNL): Bugetul este unul din instrumentele cheie pentru o Uniune Europeana puternica

Siegfried Muresan, eurodeputat PNL si vicepresedinte al PPE, a atras atentia ca Uniunea Europeana are nevoie de mai multe instrumente pentru a fi puternica, iar bugetul este unul dintre ele. De doi ani de zi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )