Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce difuzeaza PRO TV, luni seara, in locul serialului Vlad. Noua grila de programe

Playtech Playtech,
Ce difuzeaza PRO TV, luni seara, in locul serialului Vlad. Noua grila de programe

Din motive de siguranta, conducerea PRO TV a decis sa opreasca filmarile pentru serialul VLAD, pentru o perioada. insa avem si o veste buna pentru fani. Puteti vedea pe platforma protvplus. ro, toate episoadele difuzate pana acum, gratuit, la orice ora. Ce se difuzeaza pe Pro Tv in locul serialului Vlad conform noii grile de programe . continuă pe Playtech

Ce difuzeaza Antena 1 in locul serialului Sacrificiul, miercuri, 25 martie 2020. Schimbari majore in grila

Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, multe afaceri au de suferit. De asemenea, trusturile isi restrang activitatile sau suspenda noile emisiuni care trebuiau sa intre pe post. Ce se intampla cu grila serialelor de la Antena 1? Ce se va difuza miercurea in locul proiectului Sacrificiul? Ce difuzeaza Antena 1 in locul serialului .

Masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului care au intrat in vigoare de luni seara, de la ora 22

Unele dintre noile masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului, anuntate de ministrul de Interne, Marcel Vela, prin Ordonanta Militara, au intrat in vigoare pe 22 martie, iar altele au intrat in vigoare luni seara, la ora 22.

CORONAVIRUS |Ministerul Afacerilor Externe repatriaza 109 romani din Venetia, Italia, luni seara

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Transporturilor au colaborat pentru repatrierea a 109 cetateni romani din Venetia, luni seara. Persoanele care urmeaza sa ajunga in tara fac parte din categoria.

Coronavirus: 118 persoane plasate fortat in carantina in ultimele doua zile pentru ca nu au respectat autoizolarea Au fost date 665 de amenzi Ce noi restrictii intra in vigoare de luni seara

Peste 100 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare au fost plasate automat in carantina institutionalizata de sambata noapte, de la intrarea in vigoare a ordonantei militare nr. 2 si pana in prezent. De luni seara, de la ora 22. 00, intra in vigoare restrictiile de circulatie in afara locuintei.

MAE: Peste 100 de cetateni romani adusi luni seara din Venetia cu o cursa charter

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in aceasta seara, 23 martie, vor fi adusi in tara 109 cetateni romani, cu o cursa charter, din Venetia, in contextul crizei de coronavirus.

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge luni seara in Constanta

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge in aceasta seara pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )