Libnet.ro
UNICEF

00:06

iUmor Live Video Online pe Antena 1 Vezi emisiunea de vineri, 27 septembrie

Playtech Playtech,
iUmor Live Video Online pe Antena 1 Vezi emisiunea de vineri, 27 septembrie

Emisiunea iUmor continua in seara aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1. Sezonul 7 din iUmor se va difuza in fiecare seara de vineri incepand cu 13 septembrie 2019. Prezentatorii sunt Serban Copot si Dan Badea cel care l-a inlocuit pe Vlad Grigorescu in sezonul sase). Cei trei jurati sunt aceeasi ca in sezonul . continuă pe Playtech

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 27 septembrie

Cel de-al noualea sezonal talent show-uluiVocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revine in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. Ai AICI momentele de la Vocea Romaniei din seara .

MasterChef, emisiunea de miercuri, 25 septembrie, LIVE video. Ce se intampla in productia de gatit de la PRO TV

Pro TV difuzeaza miercuri, 25 septembrie, un nou episod din show-ul culinar MasterChef, de la ora 22:30. Un concurent va obtine prima insigna a imunitatii. Juratii vor avea ocazia sa guste din nou preparatele concurentilor si sa ia decizii in functie de talentul pe care acestia il au la gatit. Un concurent va obtine prima .

Sef Sub Acoperire Live Video la PRO TV Editia de joi, 26 septembrie

Sef sub acoperire, o noua emisiune la Pro TV, va fi difuzata saptamanal din aceasta toamna, iar in fiecare editie cate un director va experimenta mai multe job-uri in propria companie, fara ca angajatii sa-i cunoasca adevarata functie. Emisiunea Sef sub acoperire este noua emisiune de la Pro Tv care a inceput pe 12 septembrie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )