Libnet.ro
UNICEF

10:46

De ce a murit personajul Roxana din serialul Vlad. Diana Sar, dezvaluiri despre decizia PRO TV

Playtech Playtech,
De ce a murit personajul Roxana din serialul Vlad. Diana Sar, dezvaluiri despre decizia PRO TV

Diana Sar este una dintre cele mai apreciate actrite de la noi. Si-a inceput cariera artistica interpretan un personaj extrem de iubit al serialului fenomen Vlad, si anume, pe Roxana. Recent, Diana Sar si-a facut vlog unde a vorbit despre serial, dar si despre ce anume nu i-a placut la acest proiect: faptul ca Roxana, . continuă pe Playtech

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV Episodul 2, sezonul 3. VIDEO

VLAD a revenit pe ecrane, pe 24 februarie, de la 20:30, la PRO TV. Telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura un episod cu multa actiune si rasturnari de situatie la tot pasul. inceputul de sezon este plin de tensiune, dramatism si actiune. Serialul Vlad de pe Pro Tv sezonul 3, episodul 2 -Live .

Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV

Raluca Aprodu este una din actritele tinerei generatii, apreciata atat pe scena teatrelor din Bucuresti si din tara, cat si pe marele ecran, avand la activ cateva productii importante. Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV Raluca Aprodu este angajata cu carte de munca la mana .

Personaj nou in serialul Vlad: cine e actrita care se alatura distributiei si ce rol va avea

In distributia serialului Vlad, difuzat de Pro TV, a fost introdus un nou personaj, o actrita ce va juca rolul sotiei unui politician important.

NU MAI E NICIUN SECRET! EL este tatal copilului Oanei Carmaciu, actrita din serialul Sacrificiul, de pe ANTENA 1. Este un ACTOR CUNOSCUT (FOTO)

Nu mai e niciun secret! Oana Carmaciu, actrita care interpreteaza rolul Ioanei Popescu in serialul Sacrificiul: Alegerea de la Antena 1, se iubeste tot cu un actor. Actrita este insarcinata in sapte.

Artista indragita de milioane de romani care a murit la cutremurul din 4 martie 1977. Ce s-a intamplat cu familia ei

Cutremurul extrem de puternic ce s-a produs pe data de 4 martie a lui 1977 ne-a rapit o multime de artisti. Printre acestia, se afla si o celebra solista care a incantat milioane de romani cu talentul sau. Despre cine este vorba si ce s-a intamplat cu familia ei? Cutremur 1977: Ce s-a intamplat cu .

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )