Libnet.ro
UNICEF

17:45

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV Episodul 2, sezonul 3. VIDEO

Playtech Playtech,
Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV Episodul 2, sezonul 3. VIDEO

VLAD a revenit pe ecrane, pe 24 februarie, de la 20:30, la PRO TV. Telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura un episod cu multa actiune si rasturnari de situatie la tot pasul. inceputul de sezon este plin de tensiune, dramatism si actiune. Serialul Vlad de pe Pro Tv sezonul 3, episodul 2 -Live . continuă pe Playtech

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 2 martie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de sambata, 29 februarie

Premiera sezonului opt iUmor adus, sambata trecuta, momente de exceptie fanilor emisiunii. Am avut magie digitala, dansuri inedite, balada bombardierului, stand-up istoric si multe, multe alte momente ce sigur v-au lasat fara replica! Emisiunea iUmor de pe Antena 1 editia a doua de sambata 29 februarie Obisnuit cu scena de teatru si cu cea .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 29 februarie

Razboinicii si Faimosii lupta cu toate armele intr-un nou joc de imunitate! Tensiunile ating cote maxime in echipa albastra! Nu mai e sustinerea aia de la inceput! Urmariti o editie incendiara, sambata, de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D editia de sambata 29 februarie Fanii celebrului show .

Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV

Raluca Aprodu este una din actritele tinerei generatii, apreciata atat pe scena teatrelor din Bucuresti si din tara, cat si pe marele ecran, avand la activ cateva productii importante. Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV Raluca Aprodu este angajata cu carte de munca la mana .

Lacrimi de fericire la Romanii au Talent. Ce se intampla acum pe Pro TV LIVE TEXT

Vineri seara, cu incepere de la orele 20:30, Pro TV aduce in casele romanilor o noua editie spectaculoasa a show-ului devenit deja traditional inaintea weekend-ului. Asa cum probabil ati ghicit deja, este vorba despreRomanii au Talent, emisiunea in care cei mai talentati concurenti se intrec pentru a-i cuceri pe telespectatori, dar si pentru a pleca .

Personaj nou in serialul Vlad: cine e actrita care se alatura distributiei si ce rol va avea

In distributia serialului Vlad, difuzat de Pro TV, a fost introdus un nou personaj, o actrita ce va juca rolul sotiei unui politician important.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )