Libnet.ro
UNICEF

16:15

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 30 septembrie

Playtech Playtech,
Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 30 septembrie

Productia serialului Vlad de la Pro TV, a debutat in urma cu 4 saptamani, cu sezonul al doilea, pe 9 septembrie si este difuzata in fiecare luni, de la 20. Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anutei, un barbat care a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a fost invinovatit . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR luni, 30 septembrie. Cu cat poti cumpara azi Euro

Banca Nationala a Romaniei va actualiza cotatiile pentru cursul de azi in jurul orelor 13:15. Pana atunci, iata evolutia monedelor de circulatie din intrega perioada calda si situatia Indicelui Robor din ultima perioada. Pe unde s-au situat valorile in ultimul timp? Curs valutar BNR pentru luni, 30 septembrie Noile valori ale cotatiilor, alaturi de variatiile .

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 27 septembrie

Cel de-al noualea sezonal talent show-uluiVocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revine in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. Ai AICI momentele de la Vocea Romaniei din seara .

iUmor Live Video Online pe Antena 1 Vezi emisiunea de vineri, 27 septembrie

Emisiunea iUmor continua in seara aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1. Sezonul 7 din iUmor se va difuza in fiecare seara de vineri incepand cu 13 septembrie 2019. Prezentatorii sunt Serban Copot si Dan Badea cel care l-a inlocuit pe Vlad Grigorescu in sezonul sase). Cei trei jurati sunt aceeasi ca in sezonul .

Funeralii de stat in Franta pentru Jacques Chirac. LIVE VIDEO

Mii de oameni s-au asezat luni la cozi, pe o vreme ploioasa, la Paris, pentru a-si lua adio de la fostul presedinte al Frantei, Jacques Chirac, inaintea funeraliilor de stat, relateaza DPA. Asa cum s-a putut.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 30 septembrie. Cum va fi vremea. Anunt surprinzator

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie. Sunt anuntate temperaturi mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cer variabil si ploi ce vor avea caracter de aversa local in regiunile nord-vestice si centrale, precum si in zonele montane si izolat in rest. Prognoza meteo ANM pentru luni, 30 .

Luni, 30 septembrie, Adevarul iti prezinta Am trait atat de putin Eva Heyman

Adevarul aduce cititorilor sai o carte emotionanta: Am trait atat de putin jurnalul din captivitate al Evei Heyman, cea care va fi supranumita Anne Frank de Oradea. Titlul va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul luni, 30 septembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

Live Stream Online Simona Halep Rebecca Peterson Live Video, in turul 1 la Beijing

Simona Halep 28 de ani, locul 6 WTA) joaca in turul 1 al turneului de la Beijing impotriva sportivei Rebecca Peterson 24 de ani, locul 53 WTA), duminica, 29 septembrie, de la ora 9:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )