Libnet.ro
UNICEF

09:15

AVETI MARE GRIJA: Mai multi operatori de telefonie mobila SUSPENDA comenzile pentru ACEST smartphone! Care este MOTIVUL

B1 B1,
AVETI MARE GRIJA: Mai multi operatori de telefonie mobila SUSPENDA comenzile pentru ACEST smartphone! Care este MOTIVUL

Mai multe retele de telefonie mobila din Europa si Asia isi suspenda comenzile de smartphone-uri Huawei, relateaza CNN. Astfel, Vodafone a anuntat miercuri ca a amanat pre-comenzile din Marea Britanie. continuă pe B1

Mai multi operatori de telefonie mobila SUSPENDA comenzile pentru smartphone-uri Huawei

Mai multe retele de telefonie mobila din Europa si Asia isi suspenda comenzile de smartphone-uri Huawei, relateaza CNN. Astfel, Vodafone a anuntat miercuri ca a amanat pre-comenzile din Marea Britanie.

Liviu Dragnea: Mai multi parlamentari fugiti la Ponta vor sa se intoarca in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca mai multi parlamentari social-democrati care au plecat la Pro Romania vor sa se intoarca in PSD. Nu s-au dus multi de la PSD la partidul lui Ponta,.

Scenariu de film la Constanta. Mai multi tineri au furat o masina apoi au inceput sa sparga magazinele din zona

Mai multi tineri au pus la cale un plan desprins parca din filme. Primul obiectiv de atins a fost acela de a sustrage un autoturism, ceea ce s-a si intamplat, dupa care au spart doua magazine si au mai furat un.

Ludovic Orban vrea sa dea in judecata mai multi membri CNA. Radu Herjeu: imi aminteste de un banc trist

Jurnalistul Radu Herjeu, membru al CNA, anunta ca Ludovic Orban vrea sa dea in judecata mai multi membri ai Consiliului, dupa ce acesta a aratat ca nu are o baza legala pentru a obliga televiziunile sa.

VIORICA DANCILA: Guvernul actual a alocat cei mai multi bani pentru sanatate

Premierul Vorica Dancila, a declarat, astazi, cu ocazia unei vizite la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, ca guvernul pe care il conduce a alocat cei mai multi bani pentru sanatate si ca in continuare se au in vedere investitii, .

Boala care ucide de trei ori mai multi romani decat cancerul. Ai mare grija!

Mortalitatea prin boli cardiovasculare este de trei ori mai mare decat cea prin cancer, printre romani, a declarat presedintele Societatii Romane de Cardiologie, Dragos Vinereanu, in cadrul unei conferinte de pr.

Business report: Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca peste 27 milioane euro pentru a izola termic 53 de blocuri din Bucuresti; Comuna care a cheltuit cei mai multi bani UE si atrage romanii stabiliti in strainatate; Preturile la electricitate au cresc

Prima amanare la licitatia pentru 80 de trenuri noi in Romania. Termenul pentru depunerea. Ardealul este mai bogat decat Moldova si Muntenia pentru ca oamenii sunt altfel? Studiul care raspunde acestei dileme nationale. Profilul psihologic al.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )