Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai avantajoase oferte la abonament: Orange, Telekom si Vodafone

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai avantajoase oferte la abonament: Orange, Telekom si Vodafone

Operatorii de telefonie mobila din Romania se intrec in oferte pentru clientii existenti, dar si pentru a atrage din publicul concurentei. Iata mai jos cateva dintre ofertele de abonament ale principalilor operatori din tara. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai ieftine telefoane de la Digi |RCSRDS. Care sunt ofertele de pe site

Compania Digi 124; RCS&RDS a pregatit noi oferte la telefoanele pe care le comercializeaza. Ofertele au fost postate pe site-ul companiei. Cel mai ieftin telefon care poate fi cumparat de pe site-ul Digi este un Allview M9. Acesta poate fi achizitionat cu doar 60 de lei, in varianta in care se alege si unul dintre [] .

Salariul mediu net a fost de 3075 lei in martie. Cele mai mari salarii au fost in ITC, iar cele mai mici in industria ospitalitatii

In luna martie 2019, salariul mediu net a fost de 3075 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 142 lei +4,8%), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in ITC 7491 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1752 lei). Fata de martie 2018, cele mai mari cresteri au fost in activitati extractive si in constructii, aceste cresteri depasind 40%.

[Infografic] Tarile cu cele mai ieftine abonamente Netflix dupa scumpirile de anul acesta

Netflix a marit semnificativ pretul abonamentelor la inceputul acestui an, iar romanii platesc in momentul de fata la fel de mult ca germanii, francezii sau locuitorii celorlalte state din vestul Europei. In schimb, cele mai ieftine abonamente Netflix.

Cele mai tari imagini cu politicienii in campanie electorala

Cele mai tari imagini cu politicienii in campanie. Se inmultesc surprizele si creste tensiunea. Mai e o singura duminica pana la alegerile europarlamentare din 26 mai. Sunt atacuri in cascada la.

VIDEO Cele mai spectaculoase puncte castigate de Simona Halep in semifinala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala turneului de la Madrid Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 6-2, 2)6-7, 6-0. Simona a demonstrat de-a lungul partidei ca este una dintre cele mai bune jucatoare pe zgura, castigand mai multe puncte spectaculoase.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai inteligente zodii. Nimic nu le sta in cale

Fiecare zodie are caracteristici care o fac unica. Iata cum stau insa zodiile la nivel de inteligenta. Varsatorul si Scorpionul sunt cele mai inteligente semne zodiacale, spun astrologii,.

Electricitatea din tara noastra, printre cele mai scumpe din regiune

Pretul energiei electrice pe piata spot din tara noastra a fost ieri printre cele mai mari din regiune, fiind similar cu cel din Ungaria, pe fondul inchiderii unui reactor nuclear si a unei productii foarte mici de energie eoliana, potrivit datelor Transelectrica si OPCOM, analizate de Agerpres.

Gigi Becali s-a hotarat: El are cele mai mari sanse sa devina noul antrenor al FCSB! De ce nu-l mai vrea pe Sumudica

Gigi Becali a marturisit ca Marius Sumudica nu mai este in pole-position pentru a veni la carma FCSB-ului, principalul favorit fiind Edward Iordanescu, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu, potrivit.

Cine primeste cele mai mari subventii din agricultura. Arabii, pe primul loc

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut 30 de milioane de euro de la stat. Beneficiarul celei mai mari subventii a fost SC Agricost SA, cumparata anul trecut de arabi.

Spectacolele Pescarusul de Andrei Serban si Padurea spanzuratilor de Radu Afrim au cele mai multe nominalizari la Premiile UNITER VIDEO

Spectacolul Galei Premiilor UNITER 2019 are loc luni seara, 13 mai, cu incepere de la ora 22. 00 in Sala Mare a Teatrului National Cluj-Napoca si va fi transmis in direct pe TVR1, Radio Romania Cultural, prin livestreaming pe www. uniter. ro si www. tvr. ro, si va fi preluat de pagina de Facebook UNITER.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )