Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clientul care a dat in judecata Vodafone din cauza unui iPhone X si a castigat

Playtech Playtech,
Clientul care a dat in judecata Vodafone din cauza unui iPhone X si a castigat

Sunt putine cazurile in care gigantii telecom pierd in instanta in fata clientilor. Un client Vodafone, insa, a reusit sa-i convinga pe judecatori ca are dreptate. Povestea clientului. continuă pe Playtech

Trafic blocat pe DN 1A la Cheia din cauza unui transport agabaritic nu poate trece de o curba

Turneu rusesc cu peripetii pentru Tara Vrancei. Ocol de sute de kilometri din cauza unui pod dezafectat si omagiu adus eroilor la lumina farurilor de masina

Evenimentul din Republica Udmurtia a facut parte din Turneu cultural-comemorativ al Ansamblului Tara Vrancei in regiuni ale Federatiei Ruse.

Constructia hotelului de gheata de la Balea Lac, amanata din cauza caldurii pentru prima data in ultimii 15 ani

Pentru prima data in ultimii 15 ani, este amanata din cauza caldurii constructia singurului hotel de gheata din Romania - cel de la Balea Lac, potrivit unui anunt al organizatorilor.

Meciul dintre Arsenal si Manchester City nu se va transmite in China din cauza declaratiilor lui Mesut Ozil

Televiziunea din China CCTV nu va mai transmite meciul Arsenal - Manchester City, programat duminica, 15 decembrie, de la ora 18:30, din cauza declaratiilor facute de mijlocasul echipei din Londra, Mesut Ozil 31 de ani), in legatura cu modul in care sunt tratati musulmanii in China.

Castigator Romanii au Talent, momente dificile din cauza orientarii sale: Am simtit hartuirea pe pielea mea!

Veste inedita pentru fanii dansatorului Emil Rengle, cel care a castigat cel de-al optulea sezon al show-ului de talente Romanii au Talent! Tanarul a vorbit in exclusivitate despre orientarea sa sexuala. Dezvaluiri incredibile! Emil Rengle, hartuit pentru ca a indraznit sa fie altfel Emil Rengle este originar din Oradea si este un cunoscut dansator si .

Whirlpool retrage de pe piata jumatate de milion de masini de spalat din cauza riscului de incendiu

Producatorul american de electrocasnice Whirlpool a anuntat marti ca va retrage de pe piata 500. 000 de masini de spalat vandute in Marea Britanie din cauza riscului de incendiu, la cateva luni dupa ce aceeasi firma a retras sute de mii de uscatoare de rufe din acelasi motiv, transmite AFP.

Erdogan: Turcia a fost obligata sa intervina in Siria din cauza lipsei ajutorului pentru refugiati

Turcia a fost obligata sa intervina militar in Siria din cauza ajutorului international insuficient in favoarea refugiatilor sirieni, a declarat marti presedintele Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP.

Haos in Franta. Medici ameninta si ei cu demisia din cauza taierii bugetului sanatatii

Haos in Franta, in urma grei din ultimele doua saptamani. Protestele nu se opresc insa aici, iar medicii avertizeaza si ei cu demisia din cauza taierii bugetului sanatatii. Spitalele publice din.

FOTO Un sofer si-a aruncat in aer masina din cauza ca a folosit in mod excesiv odorizant auto

Un sofer a provocat explozia masinii sale cand si-a aprins o tigara la scurt timp dupa ce a dat cu spray odorizant in interiorul automobilului, relateaza BBC.

Polonia ar putea ajunge sa iasa din Uniunea Europeana din cauza reformelor din justitie, avertizeaza Curtea Suprema

Curtea Suprema din Polonia a avertizat marti ca tara ar putea sa fie nevoita sa paraseasca Uniunea Europeana din cauza planurilor puterii de a modifica legile justitiei, scrie Mediafax, citand Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )